Dobrý deň.Vie mi niekto povrdať čo môže spôsobiť že cista narastie ?Mám na mozgu cistu a lekár odmieta mi dať odpovede
cista na mozgu
Su aj ayurvedske produkty, silnejsie su extrakty, pozri stranku planetayurveda . sk, produkt Shatavari, alebo aj na stranke www.anezka . sk, ti pani Anezka zdiagnostikuje zdr.stav, mozes jej napisat mail.
Ďakujem za radu určite pozriem serapeptàzu doma màm a uživam.
Na stranke vedomec . com si precitaj clanok o enzymoch, uzivaju sa nalacno hodinu pred jedlom, napr. serrapeptaza, Wobenzym, bromelain..., mozes sa aj poradit, ked kliknes na liste konzultacie.
ak budete mať záujem popísať napíšte mi na na cervenkovaviki@gmail.com obaja môžete
U mňa operácia hrozí keď narastie
Zato poznám jedného človeka, ktorému operovali cystu na mieche a po operácií skončil na invalidnom vozíku. To by som teda nechcel :(
Ja mám len 15 rokou preto ma to desí
Vám lekári nepovedali čomu sa máte vyhýbať aby nenarástla? Lebo mne nie.Hladala som aj na nete ale nič tam o tom neni budem pátrať ďalej keď niečo zistím dám vedieť
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Toto by zaujimalo aj mna, ja mam na cystu na mieche. Ak by sa zvacsila tak sa to moze skoncit aj ochrnutim.....