Čaute, chodím do baru kde chodí aj jedna baba. Stále na mňa má dáke komentáre, že som magor a podobne. Rovnako aj ja mám na ňu stále komentáre, napríklad, že je moc chlpatá a tak. A stále má niečo so mnou. Strašne sa mi páči, ale nie som odhodlaný jej to povedať, iba to tak naznačujem a ona sa stále nechytá. Ale všetci ostatní z baru mi hovoria veci, akoby som s ňou chodil, alebo aspoň ju hm a tiež som počul aj také indície, že má o mňa záujem, to si zo mňa robia asi len srandu, len ona to nepovie. Ja to tiež nepoviem. Ale fakt mám o ňu záujem a vždy sa teším keď prichádza na drink a občas dlho kecáme. A vždy len kukám a bavíme sa o úplných somarinách. Čo s tým?
Ako ju mám získať?
Ako vies, ze mu nenadava do magorov az ked jej povie, ze je chlpata?
A jemu sa to evidentne paci. Cim viac mu nadava, tym viac ho pritahuje.
A ty autor témy, pokiaľ nie si pracháč a krásavec, radšej nič neskúšaj. Odmietne ťa a ešte navyše vysmeje a ohovorí po celom meste či dedine.
Tak ona mu nadáva do magorov, ale ked jej on povie, že je chlpatá, mala by sa uraziť ? Žena si môže k mužom dovoľovať, čo si zaumieni, ale muž nemá právo ? To kde sme ? Ked práva, tak pre každého rovnaké.
Ale to sem teraz nepletiem :D A ja som uplne zdravotne nezavadny :D
Tak urcite ju neziskas, ked jej budes hovorit, ze je moc chlpata. Co mas 6 rokov?
Hlavne jej nezabudni povedat, ze rad zasuvas aj do muzov, nech vie s kym ma docinenia a nic od teba nechyti.
To neviem, to len tak jej hovorím :D
ako vies ze je moc chlpata?