Ako ju mám získať?

Príspevok v téme: Ako ju mám získať?
rasto212

Čaute, chodím do baru kde chodí aj jedna baba. Stále na mňa má dáke komentáre, že som magor a podobne. Rovnako aj ja mám na ňu stále komentáre, napríklad, že je moc chlpatá a tak. A stále má niečo so mnou. Strašne sa mi páči, ale nie som odhodlaný jej to povedať, iba to tak naznačujem a ona sa stále nechytá. Ale všetci ostatní z baru mi hovoria veci, akoby som s ňou chodil, alebo aspoň ju hm a tiež som počul aj také indície, že má o mňa záujem, to si zo mňa robia asi len srandu, len ona to nepovie. Ja to tiež nepoviem. Ale fakt mám o ňu záujem a vždy sa teším keď prichádza na drink a občas dlho kecáme. A vždy len kukám a bavíme sa o úplných somarinách. Čo s tým?

Angelika3

Nemal by si váhať, lebo kým sa spamätáš, môže ti ju s prehľadom vyfúknuť niekto iný. Však ju normálne niekam pozvi, nie? Nerozumiem načo je dobré o tom toľko diskutovať. Možno sa najprv bude trocha okúňať, ale to len tak, aby náhodou nevyzerala, že ťa moc chce, ale ty sa nedaj odradiť. Len smelo do toho!

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Faith Healer