Čaute, chodím do baru kde chodí aj jedna baba. Stále na mňa má dáke komentáre, že som magor a podobne. Rovnako aj ja mám na ňu stále komentáre, napríklad, že je moc chlpatá a tak. A stále má niečo so mnou. Strašne sa mi páči, ale nie som odhodlaný jej to povedať, iba to tak naznačujem a ona sa stále nechytá. Ale všetci ostatní z baru mi hovoria veci, akoby som s ňou chodil, alebo aspoň ju hm a tiež som počul aj také indície, že má o mňa záujem, to si zo mňa robia asi len srandu, len ona to nepovie. Ja to tiež nepoviem. Ale fakt mám o ňu záujem a vždy sa teším keď prichádza na drink a občas dlho kecáme. A vždy len kukám a bavíme sa o úplných somarinách. Čo s tým?
Ako ju mám získať?
Ani džúsik si nedala zaplatiť :D
Nemal by si váhať, lebo kým sa spamätáš, môže ti ju s prehľadom vyfúknuť niekto iný. Však ju normálne niekam pozvi, nie? Nerozumiem načo je dobré o tom toľko diskutovať. Možno sa najprv bude trocha okúňať, ale to len tak, aby náhodou nevyzerala, že ťa moc chce, ale ty sa nedaj odradiť. Len smelo do toho!
A chcem aj splodiť nejakého toho potomka, kým mám čiperné spermie :D
Jak, že načo? Haha
povedal si jej uz že sa je8es s chlapmi?
načo ti je žena??
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Ou, pekné :D Čiže vyplýva z toho čo? Že mám kašlať na ňu a sama mi skočí do postele? :D
To my si tak navzájom :D A hej je velmi zlatá keď nadáva :D