Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ísť pracovať do Ba?

Mrauka

Aj vy zostante tam, neviete ani jazdit po cestach, ci parkovat. Rvete sa vsade, chodite po vyletoch na vychod, ci na stred, sever, do Tatier, pokupujete si chalupy po Slovensku. To sa vam nehnusi? Vy upchavate cesty cez vikendy po celom Slovensku. Preco neostanete vo svojej uzasnej BA, ale utekate z nej?

Blavacik

Tak veru len si ostante doma,potom len ucpavate cesty ktore treba opravovat,treba vam stavat panelaky lebo vas neni kde ustajnit.
Aj tak z vas nikdy Bratislavcani nebudu tak nac sa sem trepete.

Mame v dome sedlosov niekde z kopeckov ktory pozeraju o 02.00 h telku na plne pecky a myslia si ze svoje dedinsky mores mozu aplikovat aj tu.
Tolerovany je Senec a okolie Ba do 25 km ostatok sa tazko nauci zivotu v meste.

Mrauka

Urcite nechod do BA.
Doprava, katastrofa. Do toho mesta sa neda dostat a ani z neho ujst. V lete tam smrdi moc na kazdom kroku, kanale. Najmy drahsie a horsie nez vo Wien. Arogantni ludia, ze sa ti che zvracat a pri tom z tej diery za cely zivot patu nevytrcili, ale myslia si, ze je to pupok sveta.
To uz radsej chod kdekolvek do zahranicia, lebo aj ta BA ti bude casom mala
Sa nebojte, ze sa vam tam vsetci pchaju, skor odtial vsetci utekaju niekam do zahranicia, alebo na samotu, aby nemuseli jest lieky na hlavu z BA.

SomSvetlo

Boze ked citam tie paštikarske komenty chce sa mi plakat od smiechu . robotu nam beruuu telce afektovane len vo VW chyba cca 500 zamestnancou ak nie uz aj viac

janeviemuz23

Každý sa len tlačí do Bratislavy... šak tam už je viac dosťahovaných jak domácich. A hlavne východniari tam znižujú cenu práce tou ich primitívnosťou že im stačí 400 € a 4 flašky borovičky a sú šťastní... a zamestnávatelia môžu skákať od radosti že tupci im budú pracovať za málo.... kazia celú životnú úroveň.... aj tí sprostí Srbi a Rumuni ktorí chodia na Slovensko

trunchelicka

myslim, ze viacej ludi bolo takych..no najprv si tam najdi pracu a az potom sa tam prestahuj lebo podnajmy su tam drahe..

eeee1

Matej, Matus, ci aky mas nick - vies, ja mam medzi blavakmi aj vychodniarmi dost kamaratov a byvalych kolegov a aj o jednych aj druhych viem povedat nieco dobre a nieco zle. A mne sa ich prizvuk paci a aj blavacke Neeee :)
A schvalne, kolko zarabas? Ja som tu prisiel ako IT a dotiahol som to na 1.400,- cisteho a teraz uz tu podnikam a aj zamestnavam ludi a mam cez 5.000,- mesacne (podla zakazok, ale v priemere mi to vychadza takto po zdaneni) a to predavam veci po celej SR, nielen BA a aj do Rakuska, Spanielska a teraz si objednali nieco aj z Mexika. Tak sa ukaz, aky si sikovny ty ;)
Inak, toto co teraz robim, by som mohol kludne robit trebars aj z Michaloviec, ale uz som si tu postavil dom a zvykol si za 20 rokov, co som sa tu prestahoval a davam pracu aj blavakom a pod 1.700,- v cistom ich neplatim, ale vyzadujem pristup k zakaznikom, ochotu, usmev a vykon a nesmu sa hrat na pracovnu dobu, jednoducho, ked su zakazky, tak sa maka, aby to bolo co najskor :)