Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ísť pracovať do Ba?

Mateeeeej

eeee1Ja zarabam dost o to sa neboj a nie, nebyvam v Petrzalke u mamicky. Neznasam ten vychodniarsky prizvuk a to ako sa nevedia spravat. Prides do obchodu a tam same ta ta ta ta... A to nehovorim dva a dve! Mali by tu mat zakaz vstupu!!! Nevedia nic len chlastat!

eeee1

Matus, si ma rozosmial, tolko nenavisti :)
Podla statistik maju najvacsie platy v BA vychodniari, cize cenu prace znizuju neschopni Blavaci, ktori sa o rozvoj a zivotnu uroven BA nijako nezasluzili, iba sa tu narodili a hniju tu.
Preco maju CPeckari vyssie platy? Lebo ten, kto sa rozhodne prestahovat a osamostatnit je ovela schopnejsi ako niekto, kto sedi doma na zadku v Petrzke v panelaku pri rodicoch a jasne, ze potom nadava, ked pride niekto do jeho prace z vychodu a ukaze, ze je ovela schopnejsi. Ak by boli Blavaci schopni, vychodniari, Oravaci a pod. by si tu ani neskrtli :)

Matus5151

Dalsia vychodniarska spina. Dufam ze po ceste k nam do BA zdochnes. Neznasam vas vy spiny vychodniarske. Okrem slovneho spojenia ta vypic nic ine neviete. Teliatka dedinske!!!

Suzzanne

Určite choď. Ak máš odhodlanie, chuť a si priebojná tak rozhodne áno. Ja som sem prišla pred 2 rokmi, začiatky boli naozaj ťažké kedže som poznala tak 1 a pol človeka a Bratislavu som vôbec ale vôbec nepoznala....ale nikdy neolutujem toto rozhodnutie. Vďaka vlastnej šikovnosti, chuti pracovať a zdokonaľovať sa som si okolo seba vybudovala okruh ľudí, s kt. rada trávim čas či už v práci alebo aj mimo nej. Mám super prácu, kolegov, našla som si tu skvelého priateľa, nedávno kúpila byt a som viac než šťastná že za dva roky sa mi toto všetko podarilo. Nikomu som sa nepchala nikdy do zadku.. stačí ak je človek šikovný, priebojný, pozná svoju hodnotu a má chuť pracovať a zlepšovať sa a ide si za svojim cieľom a všetko ide ako po masle.
Držím silno palce :)

SomSvetlo

FujVam no ano jasne toto bol fakt rozumny prispevok. ad1) nie som z vychodu len aby si vedel , vedela ad2) cenu prace nekazia vychodniari ale zamestnavatelia ad3) robia robotu ktore pre Vas Blavakov nie je dost dobra lebo vy ste viac ako je vseobecne zname ad4) mame pobocku v BA a ked tam chodim najvacsie radodajky boli z BA a dokazali aj chrapat so sefom koli kariere (co mi ako nadriadenemu v zasade nevadilo ) a to mali doma manzela resp. priatela toto neni od miesta kde sa clovek narodil ale od povahy. ad5) nenasiel som este vychodnara co by pil viac ako ja a zamysli sa ked nebudu vychodniari pridu srby to sa uz aj deje a tam potom uvidis co je narodnosti problem. A info pre to dievca co pisalo kludne chod do BA ak chces ale fakt je ze Bratislava nie je az tak lukrativna ako sa hra v zahranici to mas lepsie celkom iste, ale tam by som isiel len pokial tam robi niekto znami co ta nastartuje(ziadne ponuky cez inzeraty)

FujVam

Bratislava je preplnena vychodniarmi. Znizili ste tam cenu prace. Ste ako take kobylky nenazrate. Velmi falosni a zli ludia. Hlucni,alkoholici a primitivi,bez vychovania. Uplne ze spodina. Zeny su radodajky a zlodejky.Muzi su alkoholici a tyrani. V kolektivoch ste velmi falosni a intrigujete.Idete cez mrtvoly.Fuj vam!

letnamanikura

Ahoj ja som takto šla pred rokom. Tiež som mala 24 a bola som z okolia popradu :D Bolo to ťažké rozhodnúť sa ale nebolo to tu zlé....V BA je veľa možností čo robiť kam ísť...veľa jazier, festivalov ani príroda nie je tak daleko..čiže mne pomohlo prekonať strach že som si povedala že idem na rok na ERAZMUS do nového mesta a ked sa mi nebude páčiť vrátim sa..zatiaľ som ostala :)

svetlinka

nooo tak preco nie ak si na to trufas, resp mas uz pracu vyhladnutu. ono vsetko sa po case utrase, spoznas novych ludi a bude dobre

Vodicko

Ano je to ok. Ak mozes najdi si nieco s ubytovanim alebo si prenajmi iba izbu aby si moc neplatila. V kolektive spoznas ludi a ti ti pomozu ak bude treba. Neboj sa hlavne!