Leze mi to na nervy

Príspevok v téme: Leze mi to na nervy
mimushka2005

Ahoj, chcela by som vediet Vas nazor, mam 12 rokov a ide o to, ze mi lezu na nervy prikazy a vsetko co po mne chce mama.
Ked som vonku doma musim byt len do 21, kamosky mozu byt dlhsie, aj ked je u druhej kamaratky ina mozu byt aj do 23 a mne moja mama povie, ze to neexistuje, ze je doma rezim, mam mladsiu sestru a ze ona uz spi a vecer je cas, ked uz aj mama chce doma klud, proste uplne trapne ...stale mi opakuje, ze mam velmi malo rokov na to a na to, co si myslite vy, neprehana ?

poradim38

Este dodam ze aj ja mam starsiu sestru a tiez to u nas takto fungovalo, ze boli pravdila pokial sme neboli obe dospele a potom sme chodili spolu von, ale to uz sme boli dospele obidve a este sme chodili vzdy spolu von ked sme niekde chceli ostat dlhsie... ale neexistovalo ze by sme sa kazdy den niekde flakali do rana, tiez sme respektovali rodicov, ze sa boja a aj ked sme dospele tak pravidla su nejake zavedene doma pokial zijeme pod ich strechou....

poradim38

Suhlasim s matejom, uz len z toho hladiska ze 18 rocna ma posluchat taktiez..... moze mat 18, ale pokial zije pod jeho strechou, tak to neznamena ze si moze robit co chce...... jasne ze aj mne pride chore ze 18 rocna moze byt von max do pol 10, ale taktiez by mala respektovat co jej otec povie ked byva u neho pod jeho strechou..... a k tomu ma mladsiu sestru, ktora si myslite ze bude respektovat pravidla, ked jej sestra moze byt vonku do kedy chce a ona nie? 16 rocnej soplani to nevysvetlite.... tak to je....ju nezaujima ze sestra je dospela a moze chodit kam chce a do kedy chce, ked ona nemoze... preto chapem ten nazor a podla mna je to takto dobre....

LogikaNepusti

Mateeej lutujem tvoje deti. To ten strach robi ze ta posluchaju na slovo aby nemuseli vysvetlovat tie modriny ktore by mali keby si ich bil. A dcera ma 18 rokov- je dospela, spravny rodic urcite niesi, pretoze by si mal vediet ze dospela osoba rozhoduje sama o sebe. Ty už ju nemas co riesit co sa tyka tychto veci. Lutujem ich, pametaj na moje slova, ze ked sa odstahuju, nebudu ta chciet ani len vidiet, pripadne čo najmenej ako sa da.
Kiezby bol zakon kto moze a kto si nemoze robit deti. Potom trpia..

simiona

To je zaujímavé, ako každá tínedžerka vraví, že kamarátky môžu byť von dlhšie ako ona. A všetkým kamarátkam rodičia všetko dovolia a kúpia, len jej rodičia jej všetko obmedzujú a sú nemoderní.

Hhgvv

Mateeeej- neboj onedlho od teba deti odídu a budú si robit čo same chcu...myslím že ta staršia ak má rozum tak už čoskoro .

Mateeeeej

Ja deti mam a su poslusne! Maju 16 a 18, obidve dievcata. Nikdy si nedovolili odvravat!! Starsia dcera moze byt vonku do 21:00 a v lete do 21:30. A aj to je myslim si ze dost dlho. A toto soplave decko chce byt vonku dobre ze nie do rana.

LogikaNepusti

Pilcuk a Mateeeeeej- vy si deti prosim vas ani nerobte. Ano, zakladatelka je hlupa ale je to este dieta, tak jej beriem ze toho v hlave vela nemá ale vy si myslite si bitkou/fackami to vyriesite? Tak potom ste este viac hlupejsi ako ona. Pretože ked ju budete biť, bude z domu utekat ! Za vychovu si mozu rodicia a stupídne kamaratky.

Nymeria

Mojaaa :DDD ja viem ze si teraz povies ze bozeee vsetci dospeli co ti tu odpovedaju su rovnako trapni ako tvoja mamka ale zober si ze este nevies co je to mat zodpovednost za niekoho este aj milovanu osobu. A teba nenapadlo ze tvoje kamaratky mozu klamat aby boli zaujimave? Myslis ze by ti povedali keby museli byt doma do siestej? Ked som bola v tvojom veku tak nieze dokedy ale vobec som nemohla chodit von ...az minimalne od 14 som mohla byt vonku sama. Viem ze teraz vidis vsetkych ako zlych ale skus to pochopit..ak to nepochopis teraz tak raz urcite a budes sa citit este trapne ze co si to tu rozpravala...alebo si aspon pozri Unos Natase Kampushovej to ti otvori oci

Mateeeeej

Mas stastie ze nie som tvoj otec. Dobil by som ta s remenom jak psa a 3 dni by som ti nazrat nedal ty soplanda!!!! Mala by si sa po veceroch ucit do skoly, prat, zehlit a upratovat!!! Zasrana!!!

Hlupedieta

Ako ty si v poriadku?? Presne, buď rada, že má mama o teba strach a že nechce aby sa ti niečo stalo. Si ešte malé dieťa, nemáš čo robiť vonku do neskorej noci. Rodičov tvojich kamarátok tiež nechápem. Ak sú v takom veku ako ty, tak to ich rodičom ako nevadí že ich deti sa túlajú kade tade v noci? A pekne mamu počúvaj, lebo by si jej mohla narobiť riadne problémy. Čo by si robila keby vás aj s kamarátkami v noci stopli policajti že čo robíte tak neskoro vonku bez dospelého? Ako by si im to vysvetlila? Vieš aké problémy by mala tvoja mama? Tak mysli trochu aj na iné veci ako na seba. Mi príde že si dosť rozmaznaná a rodičia by mali pritvrdiť. Ja by som len prišla za mamou v 12 že chcem byť v noci vonku a už by mi taká letela, že by som na to aj zabudla. Buď rada že sa mama bojí, horšie by bolo keby ťa mala v paži. To by ti bolo neskôr lúto.