Budúcnosť

Príspevok v téme: Budúcnosť
lev214

Ahojte. Je podľa vás možné prežiť celý život úplne v samote bez jediného vzťahu? Nezbláznim sa z toho? Pretože teraz som v pohode a nič ma netrápi, ale bojím sa aby som o 10-20 rokov nezmenil názor a nebolo už neskoro. Lebo môj otec sa oženil v 35ke a hovorí, že tiež bol ako ja, že chcel mať pokoj a tak a že potom sa rýchlo "uvedomil" a mal šťastie a našiel si ženu...

Ja si stále hovorím že ja nebudem ako on, že mne to vydrží celý život. Ale to si hovoril aj on. A potom naraz zmenil názor a oženil sa a založil si rodinu. Ale ja takto skončiť nechcem, nechcem skončiť s deckami na krku a do konca života ombedzený na slobode.

A prečo vlastne nechcem vzťah? No pretože dnes sa len malému percentu ľudí podarí nájsť naozaj šťastný a celoživotný vzťah... 2% ľudí má šťastie a 98% sa utápa v rozvodoch, striedaní partnerov a trápení vo vzťahoch.. a to je pre mňa dosť veľké riziko, obvzlášť v dnešnej promiskuitnej dobe kde je považované podvádzanie za normálnu prirodzenú vec. V tomto mal otec výhodu, že on je z tej starej generácie, ktorá opravovala a nevymieňala hneď pri najmenšom probléme.. preto nechcem vzťah a hnusia sa mi dnešné drzé neúctivé a prehnane sebavedomé ženy.

Ale bojím sa aby som sa v 40-50ke nezmenil a nezačal chcieť vzťah aj napriek tomu že stoja za hovno. Poznáte niekoho, kto má už viac ako 30 rokov a stále nezmenil názor a je rád sám bez partnera? Ja nie.

Man76

Ahojte,
teraz ma asi ukameňujete, ale pre mňa bol pekný status sám, ale nie osamelý. Bolo to obdobie po mojom rozvode, zrazu som mohol dýchať, venovať sa sám sebe, príležitostne si vychutnávať pozornosť nežného pohlavia... A prosím žiadne reči pracháč, krásavec... Som úplne normálny vysoký štíhly hnedooký brunet.
Bolo to skrátka fajn a bol som so svojím životom spokojný. A potom som stretol svoju terajšiu manželku. Keď sa na mňa prvýkrát usmiala, tak som vedel že musí byť moja.
A pri jej sladkom áno v kostole som vedel že som získal celý svet...

simiona

Ja som dievča a tiež už chcem žiť single. Po nevydarených vzťahoch. Ono, moji chlapi boli zo začiatku milí, pozorní. Potom začali mať zlé nálady, ale to som brala, že nemôžu byť každý deň v pohode. Ale nakoniec z nich boli alkoholici alebo suknickari. Neozvali sa aj niekoľko týždňov, čo je s nimi, hoci som sa o nich bála. Z hodiny na hodinu dokázali zrušiť rande, lebo stretli akože dávneho kamoša.

Nestojím o to, opäť čakať na to, napíše, nenapíše, zavolá, nezavolá? Nestojím o to, dozvedieť sa od iných, že videli môjho frajera v bare s inými ženami. Vidieť na FB, že bol na výlete s inou ženou. Že bol s jeho kamoškami navštíviť svojho strýka, ale mne povedal, že so mnou sa nemôže stretnúť, lebo si poranil nohu a nemá kvôli bolesti náladu na nič. Nestojím o to.

ema87

Ak chcete naozaj pomôcť a nemíňať zbytočne energiu a peniaze, našla som jedného človeka, ktorý sa tak trochu skrýva pred svetom. Je to jasnovidec a liečiteľ. Spoznala som veľa podobných ľudí, ale tento je výnimočný a má dar od Boha pomáhať ľudom vo všetkých sférach života. Hovorím z vlastnej skúsenosti. Pomohol celej rodine s neriešiteľnými vecami a nechcem si to nechať pre seba,keď viem, že veľa ludi potrebuje pomoc. Odporúčam 0902044010.

dobreuz

Nebudem ako pilcuk, pretože on plakal furt že nemá vzťah a chce vzťah, ale ja vzťahy nechcem a nepotrebujem... A že som nanič? Tak to ste ma dorazili, idem sa zabiť radšej.

Mrauka

Pokojne budte, ale preco citite potrebu nam to zdelovat, mi je zahadou.
Ak chces dopadnut ako Pilcuk, ze sa zobudis v 50tke a budes vyplakavat, ze ti usiel vlak, prosim.

Ze vztahy su nanic? Tak aj ty si potom nanic, lebo vztah si tvoria dvaja ludia.

svetlinka

naco to tu posielas dookola. ked nechces nechces, no nidky nemozes vediet, co bude o nejaky cas a ci sa ti po spolocnosti nebude cniet

Tomas12345

(Ahojte. Je podľa vás možné prežiť celý život úplne v samote bez jediného vzťahu? Nezbláznim sa z toho? Pretože teraz som v pohode a nič ma netrápi, ale bojím sa aby som o 10-20 rokov nezmenil názor a nebolo už neskoro. Lebo môj otec sa oženil v 35ke a hovorí, že tiež bol ako ja, že chcel mať pokoj a tak a že potom sa rýchlo "uvedomil" a mal šťastie a našiel si ženu... )

Bez vztahu so zenou sa dá prezit v stastí i cely zivot. Farári a knazi su toho príkladom. Musis si ale zariadit v zivote aby si mal nejaku prioritu ktora ta bude robit stastnym a že vztahy potrebovat nebudes. U farárov je to ich viera, ktorá im ku stastiu stačí a nepotrebuju nič navyse.

Kazdopadne ty bývas sám ? Predsa len si myslím že človek sa skôr zblázni z toho že žije sám v byte. Bez vzťahov podla mna clovek vydrží, ale bývat sam podla mna nie.

(Ja si stále hovorím že ja nebudem ako on, že mne to vydrží celý život. Ale to si hovoril aj on. A potom naraz zmenil názor a oženil sa a založil si rodinu. Ale ja takto skončiť nechcem, nechcem skončiť s deckami na krku a do konca života ombedzený na slobode. )

Ak chces mat istotu že nebudes mat nutkanie v buducnosti po vztahu, tak sa daj vysterilizovat, týmpádom z človeka spadne ten sexualny apetít a týmpadom aj potreba vztahov.

(A prečo vlastne nechcem vzťah? No pretože dnes sa len malému percentu ľudí podarí nájsť naozaj šťastný a celoživotný vzťah... 2% ľudí má šťastie a 98% sa utápa v rozvodoch, striedaní partnerov a trápení vo vzťahoch.. a to je pre mňa dosť veľké riziko, obvzlášť v dnešnej promiskuitnej dobe kde je považované podvádzanie za normálnu prirodzenú vec. )

No presne si to vystihol. Skutocne vztahy sa vydaria len malokomu, preto ak chce byt clovek stastny tak sa jeho zivot nemoze zakladat na vztahoch, inak s najväčšou pravdepodobnostou stastný nebude.

Treba si preto vybrat zivotne priority také,o ktorych vies ze sa daju lahko získat a že su stále. Ako su napríklad koníčky, a nábozenska viera. Tieto priority ty totiz nikto nemá ako zobrat, a ak od týchto priorit bude zavisiet tvoje stastie, tak budes vkuse stastny.