Ahojte.
Dlhodobo som mala depresie, je to uz podla mna chronicke, nedokazem najst zmysel zivota, nadchnut sa pre nieco, nic absolutne nic ma nezaujima, nebavi (len sa mi kopia starosti, problemy, nedokazem sa pohnut z miesta...).. Tak by som chcela byt opat motivovana napr.k cviceniu (nedokazem sa nakopnut, dokopat ist cvicit pritom ma to pred depkami bavilo). Mam dojem ze som vo vnutri zmatena..neviem co chcem..uz ani rozmyslat neviem, pripadam si jak clovek z inej planety. Zamotavam sa s myslienkami, stavmi beznadeje zo zivota... Ach ludia, prosim vas ak sa z toho vysomarite, viete mi poradit ? Som mlada, 23 rocna, nechcem takto prezit zivot...chcem mat opat zapat (iskru) pre nieco, energiu atd.
Ak aj poznate nejake doplnky vyzivy (okrem lubovniku co beriem a nefunguje, a mala som kopec AD kt.nefungovali ako mali, uz pol rok neberiem nic) na tieto depresivne stavy, prezivanie...
Ako byť motivovana pre niečo ? Keď som stratila zmysel života
Treba sa obklopiť veselými ľuďmi a nielen riešiť nejaké neg. momenty okolo seba, nad tým, čo nevyšlo treba mávnuť rukou a ísť ďalej, nerobiť si z ničoho ťažkú hlavu. Mama sa pýta otca: prečo biješ toho nášho syna, veď nič zlého nespravil? A otec na to: nie, nespravil, ale zajtra robíme zakáľačku a už teraz ho vidím, ako je tú risku bez chleba.
Skus pozriet stranku RNG depresia.
Ak máš takú depresiu, že už nemôžeš ani chodiť, tak ju musíš vyležať, to sa už nedá rozchodiť, to je jasné. Ak môžeš chodiť, tak to treba rozchodiť, chodiť do prírody, treba cítiť tú mágiu a energie lesa, treba to vedieť, možno aj nevedieť nasať, v podstate je to jedno. Ja si myslím, že tie psychické choroby sa vyskytujú viac u ľudí, ktorí majú nízke alebo nižšie sebavedomie. Niekto by ti mal zvýšiť sebavedomie, ale dajme tomu cez hudbu: Nikto na mne nema, Falco - Egoist, Anton aus Tirol. To vždy poteší, svojim a svojským spôsobom.
,,vdaka za mudru radu,, ale po veciach co som zazila, a nezabila som sa chcem vyhrat boj nad tym.. Samovrazda nieje riesenie
Ale ta keď ju už nič nebaví... čo ma teraz byť ako chodiaca mŕtvola do konca života?
Čo Ti šibe? To čo jej radíš nech sa zakilluje? To je teda pekný blud
Treba to ukončiť a vziať si život, ak Ťa už nič nebaví...