Je tu niekto, kto je už dospelý (teda aspoň vekovo) a nikoho nemá a keď to niekto zistí tak má okolo toho deb1lné reči? Mám 23 a nemám potrebu hľadať vzťahy.. je mi lepšie samému. Mám svoje presvedčenia a dôvody, prečo to tak je..
Ale čo ma štve, je to, že keď sa niekto dozvie že nikoho nemám tak sa hneď divia že prečo že čo so mnou a neviem čo... akože čo tých ľudí je do toho aký život ja preferujem? TO že pre väčšinu ľudí je samozrejmosť mať nejakého deb1lného partnera za každú cenu to nie je môj problém..
Príde mi vrcholne nezmyselné mať niekoho len preto že sa to patrí a že je to "normálne" a "prirodzené" a ak to tak nerobím tak som pychopat a neviem čo. Úprimne, mám úplne v ri..ti čo si kto myslí o mne že či som psychopat alebo čo... ale unavuje už ma počúvať tie isté sku**** vené reči... je tu niekto kto sa stretáva s podobnou záležitosťou? Ako tým ľuďom odpovedáte keď im spadne sánka po tom čo zistia že nemáte vzťah alebo deti? Ja proste poviem že je mi dobre samému a hotovo a keď začnú rýpať a hlodať sa v tom že prečo tak utnem diskusiu a poviem že si neželám o tom hovoriť...
Ja viem, že toto nie je zdravý spôsob života, že sex a vzťahy k životu patria ale nejak som si zvykol na tú slobodu a peniaze a viac k šťastiu nepotrebujem, som rád tak ako som, mám spokojný život a hľadať si niekoho len preto lebo sa to patrí to nechem... ja zas na druhej strane nechápem prečo je niekto závislý na sexe a na tom aby mal stále nejaký vzťah aj keď sa s tým človekom neznáša a sú skôr spolubývajúci ako partneri...
Aj v práci kolegovia keď sa rozprávajú tak stále len... "ten môj".. "tá moja".. ako keby to bola nejaká samozrejmosť mať partnera a keď sa niekto dozvie že nemám ja nejakú "svoju starú" tak div sa že im nespadne sánka...
Neviem kto je viac nenormálny ...či ja? Alebo oni? Ja som so svojím životom spokojný. Oni asi očividne nie keď sa potrebujú vyvyšovať nad niekoho skrz to že oni majú PARTNERA.. (sexovať a rodiť deti dokážu aj šimpanze v ZOO, nie je to žiadny zázrak ani žiadny úspech, ktorým by sa niekto mohol pýšiť...)