Ty nikoho nemáš?? o_O

Príspevok v téme: Ty nikoho nemáš?? o_O
david999

Je tu niekto, kto je už dospelý (teda aspoň vekovo) a nikoho nemá a keď to niekto zistí tak má okolo toho deb1lné reči? Mám 23 a nemám potrebu hľadať vzťahy.. je mi lepšie samému. Mám svoje presvedčenia a dôvody, prečo to tak je..

Ale čo ma štve, je to, že keď sa niekto dozvie že nikoho nemám tak sa hneď divia že prečo že čo so mnou a neviem čo... akože čo tých ľudí je do toho aký život ja preferujem? TO že pre väčšinu ľudí je samozrejmosť mať nejakého deb1lného partnera za každú cenu to nie je môj problém..

Príde mi vrcholne nezmyselné mať niekoho len preto že sa to patrí a že je to "normálne" a "prirodzené" a ak to tak nerobím tak som pychopat a neviem čo. Úprimne, mám úplne v ri..ti čo si kto myslí o mne že či som psychopat alebo čo... ale unavuje už ma počúvať tie isté sku**** vené reči... je tu niekto kto sa stretáva s podobnou záležitosťou? Ako tým ľuďom odpovedáte keď im spadne sánka po tom čo zistia že nemáte vzťah alebo deti? Ja proste poviem že je mi dobre samému a hotovo a keď začnú rýpať a hlodať sa v tom že prečo tak utnem diskusiu a poviem že si neželám o tom hovoriť...

Ja viem, že toto nie je zdravý spôsob života, že sex a vzťahy k životu patria ale nejak som si zvykol na tú slobodu a peniaze a viac k šťastiu nepotrebujem, som rád tak ako som, mám spokojný život a hľadať si niekoho len preto lebo sa to patrí to nechem... ja zas na druhej strane nechápem prečo je niekto závislý na sexe a na tom aby mal stále nejaký vzťah aj keď sa s tým človekom neznáša a sú skôr spolubývajúci ako partneri...

Aj v práci kolegovia keď sa rozprávajú tak stále len... "ten môj".. "tá moja".. ako keby to bola nejaká samozrejmosť mať partnera a keď sa niekto dozvie že nemám ja nejakú "svoju starú" tak div sa že im nespadne sánka...
Neviem kto je viac nenormálny ...či ja? Alebo oni? Ja som so svojím životom spokojný. Oni asi očividne nie keď sa potrebujú vyvyšovať nad niekoho skrz to že oni majú PARTNERA.. (sexovať a rodiť deti dokážu aj šimpanze v ZOO, nie je to žiadny zázrak ani žiadny úspech, ktorým by sa niekto mohol pýšiť...)

david999

Ahojte. Ďakujem vám za príspevky. K tomu že som ešte mladučký - áno som mladý, ale to neznamená že som sprostý a že nič neviem. Často sa stretávam s tým, že dokonca aj ľudia po 30ke sa správajú ako blbí pubertiaci a nie ako dospelí ľudia s rozumom, takže na vek sa rozhodne neoplatí odvolávať.

Inak ako som už písal, samota mi vyhovuje.. sloboda a peniaze tiež. A ešte keď tak nad tým rozmýšľam, tak vzťah nechcem aj preto, že väčšina žien dnes za to nestojí. Úprimne, ak by som mal mať vzťah tak so všetkým ako sa patrí a nie len preto lebo sa patrí.... chápete, nie? :D trošku som sa pohral so slovami tak snáď som vás nepoplietol :D no každopádne, myslím to tak, že samota je super v ohľade slobody a peňazí. Možno zmením názor, máte pravdu. Ale tie vzťahy dnes sú fakt des a je lepšie byť sám.

Avšak, ak by som niekedy v živote stretol ženu, ktorá by bola úprimná a milá a naozaj by mala rada, a podobné city by som cítil ja tak by som do toho aj išiel, kto vie... ale teraz mi vyhovuje samota a nemienim riešiť vzťah len preto lebo sa to patrí.

vpohode

Podľa mňa je sloboda tá najlepšia vec, neriešiť blbé vzťahy a robiť si čo chcete... no proste na nezaplatenie... samozrejme každý nech si žije ako chce, ja nikomu nevnucujem svoj štýl života... Len pred tým, ako si spraví pár dieťa, by mali uvážiť, či sa oňho dokážu postarať a nie potom vyplakávať ako ho nezvládajú a nemajú dosť peňazí na jeho potreby... Ale to je už na inú diskusiu, čiže nebudem ďalej tvoriť oftopic.

pedag1

Mňa moja vlastná sexualita vôbec nezaujíma, mám lepšie zábavky, kde načerpám dosť endorfínov až toľko, že ich môžem rozdávať. A inak, už keby si aj nejakú chcel, tak ako asi dopadneš? Tú, ktorú chceš ťa nechce a tú, ktorú nechceš ťa chce. Táto skladba ma dnes celkom potešila, toľko radosti majú tie delfíny, že wow. Najradšej by som sa zmenil na delfína a slobodne si plával kade tade...ich wär verrückt...
www.youtube.com

Ijaijaa

Tak ľudí vôbec nerieš, ak si spokojný a stotožnený.s tým byť sám tak nič a nikto ťa nedokáže svojimi rečami rozhádzať. Mne to tiež liezlo na nervy ale už som si na to zvykla a na d3bilne otázky odpovedám ešte d3bilnejsie :) prečo nemáš partnera? Lebo mám blbu povahu a nikto ma nechce, kto by to už len so mnou vydržal,alebo taký akého ja chcem neexistuje a pod. Ľudia okolo mňa to už postupne prestávajú riešiť, teda aspoň predomnou, už sa má málokto pýta prečo.a keď to riešia poza môj chrbát tak mi to je jedno. Som spokojná tridsiatka, nejaké písanie si zamilovaných správ, stretávanie sa chodenie do kina, alebo sex mi nejak nechýbajú. Mám kopec iných aktivít ktoré som v predošlých vzťahoch vôbec nemala čas riešiť, či rozvíjať svoju osobnosť. To že sa patrí mať partnera a deti je sprostosť. Každý je individuálna osobnosť a môže sa v živote rozhodnúť akokoľvek chce, bez ohľadu na to či ma tlačí spoločnosť, rodina či priatelia. To že som sama neznamená že som horší človek ako ostatní. Dokážem si svoj čas vyplniť tak, aby som bola spokojná. A keď nemám chuť ani náladu nikoho a nič riešiť tak sa v pokoji doma zatvorím, vypnem mobil, a relaxujem.Co si ženy s mužmi a deťmi nemôžu tak často dovoliť, teda ak vôbec.

vpohode

poradim38 - ako to viem v 19tich? Lebo od možno 10tich mám stále rovnaký názor, doteraz som ho nezmenil a nie, vychovávať deti nie je zmysel života a pre mňa sú deti hnusné ugravčané potvory a preto ich nechcem ani za nič.

Aliss

Aj mna sa tato tema tykala, tak cca 8 rokov dozadu. Skoncila som vztah a dalsi nejak neprichadzal. Nie som typ cloveka, co reve za starym partnerom, nepotrebujem silou mocou niekoho mat, nemusim mat partnera aby som bola stastna, nemusim mat vztah aby som sa vobec dostala medzi ludi, no i napriek tomu sa vsetkym okolo mna zdalo, ze to nie je normalne, ak som sama :D Podotykam, ze sama som bola asi rok. Za ten cas som pocuvala reci, ako "preboha najdi si uz niekoho", "ty sa chlapov bojis?", "si lesba?", "chces zomriet sama?", "vsetci okolo teba niekoho maju"...a podobne. Vrchol prisiel, ked ma po rozchode zrazu partia nezavolala von, na chatu. Dovod? Aby som nebola smutna, ze tam budu pariky zamilovane :D Nikto sa ma nespytal ako mi naozaj je, lebo ak by sa spytali, zistili by, ze som bola v tom case naozaj stastna. A pohlad na zamilovanych ludi mi sposoboval akurat tak usmev na tvari, o nejakom zavideni, ci smutku nemohla byt ani rec! Pri radach ako si mam nabalit hoc koho, len niekoho mat, som sa usmievala, pri hlupych otazkach detto. Ak niekto silou mocou chcel odpoved, preco nikoho nemam, usmiala som sa a povedala, ze som stastna, ci to vari je malo. Ja chapem, ze to v tebe vrie. Aj vo mne vrelo. Ale preco sa zapodievat niecim takym? Dnes partnera mam, ale zas pocuvam, ako by som uz mohla mat deti. Chapes, stale tu bude niekto, kto vie presne co je pre teba dobre, ako sa citis a ako sa mas citit. Fu*k off :) Usmievaj sa a nestracaj cas s "prilis starostlivymi ludmi" ;)

Maybelle

Ja mám 38 rokov, takže som už dávno dospelá, a tiež nemám žiadny vzťah ani žiadne deti. Prečo? Lebo mi to takto úplne vyhovuje a nemienim na svojom živote nič meniť. Môžem sa v pokoji venovať práci, svojim záujmom a hlavne mám svätý pokoj, keďže nemusím riešiť všelijaké trápne vzťahové problémy a otravovať sa s deckami. Všetko si plánujem len podľa seba, tak, ako mi to vyhovuje, a ten pocit voľnosti je skrátka úžasný.

Samozrejme, v práci mám zopár kolegýň s malými deťmi, a tie o ničom inom ani nehovoria. Je to otravné a preto sa im snažím vyhýbať a komunikáciu s nimi obmedzovať. Vedia, že ja deti nemám, našťastie sa nepýtajú, prečo. Ale radšej som ich oklamala, že mám priateľa (aby ma nepovažovali za nejakú divnú). Nebudem im predsa vešať na nos pravdu o tom, ako žijem.

Takže, to že nechceš vzťah ani deti je úplne normálne, veď si dospelý človek, tak si môžeš zariadiť život tak, ako chceš, a na názory cudzích ľudí sa vykašli.

poradim38

Joooj chlapci, ste este velmi mladunky na to, aby ste takto rozmyslali..... nikto vam nekaze si hladat partnerku za kazdu cenu a a nikto vam nekaze mat deti... aku pointu ma vlastne tento tvoj prispevok? Ze ci sa chcel postazovat? Vidis, iny ludia maju iny pohlad na zivot ako ty, za to ich nemusis odsudzovat.... ano je vela blbych ludi, ktori maju potrebu riesit inych zivoty, ale ty robis prakticky to iste.... nerob druhym to co nechces aby robili oni tebe...... Ja len dodam, ze vela mladych vo vasom veku takto zmysla, nebodaj v 19-ako prispievatel podomnou.... to ako mozes este v 19 tvrdit ze deti nie su tvoj zmysel zivota... ved si ledva dospely... ja neodsudzujem, ale nemas zdravy pohlad na vec... a ze peniaze su tvoj zivot???? To ti neberiem, kazdy ma nejaky ciel a nejaky zmysel zivota, ale uvidis neskor, ked mozno budes mat to dieta, ze peniaze nie su hlavna priorita a ze to dieta je pre teba vsetkym.... samozrejme moze to byt aj naopak, ze nebudes chciet mat deti... ale mne sa zda ze v 19 je velmi skoro takto tvrdit..... vela stastia.....

vpohode

Ja mám 19, tiež nikoho nemám a ani nehľadám. Neznášam detiská a čo? Moja vec. Peniaze sú všetko pre mňa, čiže v tom nie si sám a je to normálne. Nenormálne je skôr mať za každú cenu blbý vzťah, ako keby mať vzťah a deti bol jediný zmysel života. Somarina.