Ahojte, posledné týždne sa mi deje niečo veľmi divne, nikdy som sa s ničím takým nestretla a ani to neviem pomenovať takže vám to popíšem. Keď niečo čítam tak sa mi často stane že "prečítam" nejaké odveci slovo, potom sa nad tým pozastavim a snazim sa ho v tomto texte znovu nájsť, či to tam fakt je a nikdy ho tam neviem nájsť. Divné na tom je, že o pár sekund potom to slovo niekto povie alebo ho objavím na konci toho článku. Väčšinou sú to také odveci slová ale potom ich neviem dostať z mysle. Ja viem je to divné a vtipné, ale chcem zistiť či niekomu sa nestáva niečo také a čo to vôbec znamená?
Deje sa to niekomu?
Mne sa stáva taká vec, že si viem domyslieť a trafiť význam sloviek, ktoré som sa nikdy neučil. Jazyk je výtvor ľudí a nie vždy sa treba všetko nadrviť, aby sme to chápali. Ale čo je to preliečie, tak to vážne neviem a stále to od nás pýtajú, keď sa nás pýtajú, či nie ste chobot, či ako?, tak nejako trafiam, kým to nezmenia na autíčka.
Asi sa to nedeje nikomu, keď to nechceš hlbšie pochopiť, tak sa na to vykašli, lebo ťa to bude zbytočne zaťažovať. Už som počul o všetkom možno a bola to pravda, ak by som to mal zosumarizovať, spracovať a vyhodnotiť ako v štatistickom úrade. Lepšie je nič nevedieť.