Vekový rozdiel

Duchovicova

Možno to ešte teraz všetci vnímajú ako veľký vekový rozdiel ale keď budete starší, tak to už nikto nebude riešiť!

poradim38

Podla mna to nie je nejaky velky rozdiel..... ja mam tiez maminu co je od otca mladsia o 10 rokov a su spolu 35 rokov....

Pilcuk

Sedemnastka, predstav si, že neviem, si pre mňa neznáma osoba. Ako som už nižšie písal, uži si tých pár rokov "slávy"...

Man-26

Viem si predstaviť aké záľuby majú dnešné 17 ročné, a preto som nad tým dlho premýšľal. Na svoj vek je dosť vyspelá, možno to bude tým čím si prešla. Ak by vyspelá nebola, tak by som sa s ňou stretávať ani nechcel. Poznám ju už nejaký ten čas a určite viem, že nič podobné ako chlastanie, chatovačky atď v príspevku nižšie sa v jej prípade nekoná… sám ešte študujem na VŠ medicínu a je pochopiteľné, že sa venuje škole, keď sa chce uberať rovnakým smerom… ako jediný problém som videl jej vek, mal som vzťahy so ženami, ktoré boli staršie od nej…, ale keď sa na to pozriem spätne, tak som si so žiadnou nerozumel tak ako s ňou.. pokiaľ viem, ona to cíti rovnako.
Ďakujem za rady.

Sedemnastka

Pilcuk-a vieš že ja a moje kamarátky ešte chceme aby nám chlapi kúpili motorky? Kawasaki ninja druhá kamoška chce Hondu a Apriliu..tak dúfam že nám ich chlapi kúpia aby sme sa mali načom voziť..sestre už frajer kúpil Mercedes..tak dúfam že sa veľa toho pošťastí aj mne :DDDD

Pilcuk

Ano, viem, len sa mi to nechce všetko vypisovať. Len si užívajte, kým ste mladé a pekné, pretože to nepotrvá večne a ak si nenájdete pracháčov na dlhodobý vzťah a tie "zarobené" peniažky preflákate, ostanetú z vás staré opustené bosorky bez peňazí a vašou záľubou bude max. okopávanie záhradky o veľkosti 4x4 metrov štvorcových...

sedemnastka

Pilcuk-Ejha aky si bystry :DDD a este chceme aby nas chlapi pozyvali na dovolenky...samozrejme drahe :DDa takisto chceme aby nam kupili byt,auta atd... :DDDD :D