Som zaľúbený do dievčaťa, ktoré má 17.Mám 25 a neviem či tento vekový rozdiel nie je v tomto prípade priveľký…
Vekový rozdiel
Nepytaj sa druhych na nazor. Treba sa spoznat a zistis, ci si rozumiete alebo nie. Ludia si musia ,, sadnut ,, ako par a je jedno ci tam je rozdiel 1 alebo 10 rokov. Ja mam o 12 rokov starsieho priatela a funguje to uz 7 rokov. Vela stastia.
Ja si viem živo predstaviť, aké záľuby majú 17-ročné, ale aj n-ročné...Chlastanie, chatovačky, hľadanie si prachatých frajerikov, ktorí vás budú vyvážať na drahých autičkách ako princezné a budú vás sprevádzať po nákupných centrách, kde vám budú kupovať to, na čo ukážete prstom. Ked to vidím, chce sa mi vracať, a to nie kvôli tým fiflenám, ale kvôli tomu, ako môžu byť tí solventní páni tak sprostí a nechať sa využívať...
To nie je taký strašný vekový rozdiel, aspoň teda podľa mňa nie
A ona ta chce? pozri ja mam 17 a neviem si predstavit vztah s 22 rocnym nieto 25...a to ani moc skolu neriesim lebo ju viac menej flakam..neviem si predstavit ocom sa budete rozpravat..nechci vediet ake zaluby maju 17rocne...cest vynimkam ktore su ine...
Podľa mňa sú tieto záležitostí ohľadom vekového rozdielu a s tým spojenou otázkou, či by taký vzťah mal význam, dosť individuálne.
Je to o vás dvoch, nie o názoroch iných ľudí s ich (ne)skúsenosťami. Osobne si však myslím, že keď sa potrebuješ pýtať na názor iných ty, chlap, starší od baby (na základe čoho usudzujem, že si aj rozumnejší, viac si si toho zažil a vieš, čo chceš), tak to význam asi veľmi nemá.
Ja mám sama 17r a 25r muža by som určite mať pri sebe nechcela. Mala by som pocit, že ho "brzdím". :D Ako píšu v príspevkoch nižšie, ste dva rozdielne svety. Ona fakt zrejme rieši viacmenej len školu, možno sem-tam brigádu, nejaké záľuby a iné povinnosti veľmi nemá. A ty už si na tom zrejme inak, práca, možno samostatné bývanie, možno by si už prijal vážnejší vzťah, atď.. Ale s takou 17r babou by to veľmi vážny vzťah asi ani nebol, ak je mentalitou taká ako väčšina.
Lenže, to môžeš len ty sám posúdiť, lebo ty ju poznáš a my nie. Určite je plno takých vzťahov, aj s väčším vekovým rozdielom a vzťah funguje a čo sa týka veku, nijak to nenarúša harmóniu medzi partnermi. Preto podľa mňa, skúsiť to môžeš a uvidíš sám. Buď to vyjde, alebo sa naučíš na svojej "chybe" niečo do života...
Ja by som do toho nesiel. V 25 som riesil kopec veci, robota/byvanie/zivot atd... A baba co ma 17 riesi tak domacu ulohu zo skoly.
no, ja osobne som bola v 17 trochu zhrozená, keď o mňa prejavil záujem 22-ročný chalan :D zdal sa mi na mňa starý :D ale takto spätne sa mi ani 17 vs. 25 nezdá nejaké strašné, dokonca poznám aj 1 pár, ktorý sa dal dokopy presne v takomto veku, o 5 rokov neskôr sa vzali a sú spolu stále veľmi šťastní. takže ak je s tým ona v pohode, žiaden problém
Ďakujem.
Ja teda deti nemam, ale keby som mala mladsiu 17 rocnu sestru, tak asi by som s tym nemala problem, ale musela by som ho poznat osobne a pravidelne s nimi dvomi travit aspon nejaky cas. Pretoze je vela takych, co mlade baby chcu vyuzit. Nemusi to byt vobec tvoj pripad, ale ako to mam ja vediet? Si urcite skusenostami, rozhladom a rozumom ovela dalej, ako je ona.
Ina vec mi napadla. Ty naozaj veris, ze ty budes jej posledny? Ona este prejde dost velkym mentalnym vyvojom. Vacsinou sa clovek vyrazne meni do takej 25-ky. A u nej to nebude inak.
Ako rodičom by vám to nevadilo ?