Zvysene leukocyty

philips

Liečba ATB by mala byť cielená, aby sa minimalizovalo riziko šírenia rezistentných kmeňov. Čiže ťažko liečiť niečo, čo nevieme, čo vlastne je. Závisí to od zváženia ošetrujúceho lekára, ktorý pozná tvoj zdravotný stav.

Horas

Potreboval nejaky zaver.Sa takto plahocim uz skoro 2 mes.takze ta infekcia ked tam je uz by som ju rad zarazil,niekam sa pohol.Nebolo by na mieste preliecenie antibiotikami?
Alebo tlacit na infektologicke testy.
Lebo neviem si predstavit ako by lokalizovali ten zapal pri sucasnom tempe snad na vianoce.

philips

Zmena hepatáliek je zanedbateľná, poškodenie ani nemusí byť poškodenie, môže sa jednať aj o zlú prípravu na odber, resp užitie liekov.
Opýtaj sa ošetrujúceho lekára na testy na tú Boréliu, podľa krvného obrazu - % zvýšenie neutefilov znamená bakteriálnu infekciu, ale celkové leukocyty nie sú výrazne zvýšené, infekcia rozhodne nemá buď akútny priebeh alebo je to len obyčajná slabá nesúvisiaca infekcia.

Tomas12345

No mas aj pecenove testy zvysene, takze mozno naozaj moze ist o nejaku infekciu ci zapal. Ja som mal tiez zvysene pecenove testy a mne vtedy zistili chlamydie plucne, na ktore som bral ATB a potom zmizli.

Horas

Osetrujuci lekar zatial nic,hoc som poslal vysledky CT aj krvi mailom.Akurat ku krvi sa vyjadril ciastocne,ale v podstate len zopakoval to co som uz vedel.
Rozmyslam nad komplexnym infekcnym vysetrenim,pretoze kazdy si dava na cas.Aby som ja ako pacient tlacil na doktora a kladol otazky miesto toho aby to niekto menezoval.

Horas

Napadla ma borelia,alebo nejake ine ochorenie.
Napr.pri zatazi aj miernej alebo ked sa predklonim.mam pocit ze.mi exploduje hlava.
Alebo krcna chrbtica ze by to sposobila.
Prikladam vyslesky krvi.

Horas

Tak mam za sebou aj CT a nic.Popis robil neurolog,

Nemoze to robit nejaka infekcia ktora drazdi nervovu sustavu alebo tak nieco?