Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vztah s byvalou po rokoch

Príspevok v téme: Vztah s byvalou po rokoch
Zdravie eska

Ahojte,

mame 27 a 29 rokov. Kedysi sme bolu spolu 2 roky, potom sme sa rozisli. Za tych 5 rokov som mal vztah aj ja, aj ona, oba sa rozpadli. Potom si nasla nového, ale trapi sa pri nom. Viacmenej ani spolu nie su.

Stretli sme sa na jednej akcii, bolo to mile, vela sme sa rozpravali. Videl som na nej, ze je utrapena, ale pri mne sa uvolnila a ked sa na mna pozerala, tak mala taky zalubeny pohlad (poznam to na nej). Tak sme si zacali pisat, asi mesiac si piseme, par krat sme sa stretli, boli spolu von a tak. K nicomu nedoslo, pretoze ja nechcem nikomu rozbijat vztah a nechcem, aby kvôli mne podvadzala. Je to akasi taka slusnost, ktora je vo mne.

Popravde ma strasne laka a viem si to s nou predstavit. Aj ked sme si pisali, tak sa ma pytala, ze ci sa ju snazim ziskat spat. Zistili sme vzajomne, ze tie dovody nasho rozchodu boli hlupe, obaja sme sa poucili a uz tie chyby nerobime. To je velke plus.

Lenze viem, ze ona s tym terajsim priatelom nie je stastna, trapi sa, vidia sa 1x za tyzden, obcas si popisu, neveri mu a mysli si, ze ju podvadza. Nedavam tomu dlhu buducnost, ale nechcem na nu tlacit.

Myslite, ze ma vyznam o nu bojovat, snazit sa o nu, byt jej na blizkum byt jej na pomoc ked sa trapi?

Dakujem

in blossom

ten nazor, ze nechcel by som byvala lebo trtkala s inymi je pekne blby. lebo ten chlap bol urcite v celibate a zil ako mnich, ze? urcite toho pretiahol viac ako ona.

ale teoreticky, takych ludi vobec nechapem, co su vo vztahu a nie su v nom stastni, nemaju deti a aj tak maju toho cloveka na krku. su to nesamostatni jedicni co nevedia byt sami so sebou a takeho cloveka by som ja osobne nechcela ani keby bol posledny na planete.

Rikino123455

Toto tieto žabomišacie vojny s byvalím / bývalou. Nepoviem ak ma človek s dotyčnym deti chápem že sa možu k sebe vrátiť. Ale na svete je 7 miliard. A neviem kolko miliard žien. Ja osobne by som nechcel bývalú čo trtkala s druhym a potom sa mám akože ja k nej vrátiť. Moj názor.

Zdravie eska

Neviem ci si to este niekto precita. Ako sme sa teraz posledne dni bavili, tak nieco nadhodila ku nam. Netlacil som na nu vobec. Priznal som sa, ze som sa opat namotal, ze si za to mozem sam. Povedala, ze mi nechce ublizit. Dalsie dni som sa spraval normalne, aj dnes sme boli spolu von. Volal som ju dnes vecer von, odmietla, ze mi nechce ublizit, ze mi to vysvetlila. Tak som sa jej pytal ako mi to vysvetlila a ona na to, ze je teraz po rozchode (to som nevedel, ze sa uz rozisla), ze ma v hlave zmatok, ze jej pes pred par dnami zomrel, ze sa musi spamat zo vsetkeho, ze sa snazi byt ku mne mila a nedat na sebe poznat to trapenie. Tak som jej povedal, ze okej, ze chapem a ze si na nu pockam.

Zdravie eska

Aliss, aj som si myslel, ze budes zena, uz len kvoli tomu inteligentejsiemu nazoru na situaciu. A potom to aj nick viacmenej naznacoval. Ale spat k teme. Boli sme spolu nie 2 roky ako som pisal, ale 3 roky. Nastal tam preklep, ale neslo to opravit.

Rozisli sme sa preto, lebo sme boli mladi, sprosti, nevysporiadani. Najma ja som bral zivot na lahku vahu, neriesil som buducnost a uzival som si kvazi este detstvo. Posledne mesiace som na nu vtedy dost kaslal, bral som ju na lahku vahu, ako samozrejmost, proste uz ako keby zo zvyku. Po rozchode mi to doslo ako som sa spraval, sam som videl chyby, ale neskoro. Tym ako som sa posledne mesiace vztahu choval, tak to medzi nami upadlo a z jej strany to bolo asi len o tom, ze kedy pride ten cas a ukoncit to. Mozno o 4 az 5 mesiacov si nasla noveho, boli spolu, zrazu odisiel do zahranicia a bol koniec.

Ja som si nasiel priatelku asi po roku a pol od rozchodu. Ked som sa s byvalou stretol a s dakou jej kamaratkou, tak tie pohlady boli nami zalubene, videl som to na nej. Detto som citil aj ja, ale bol som zadany a vzdy som bol verny. Predstavila ma ten jej kamaratka, ze som jej buduci manzel. Ostal som zaskoceny. Pocas mojho vztahu sme sa nestretavali, mojej priatelke to vtedy vadilo, takze sme sa stretli mozno 10x nahodne za cely cas, potom 2x na kavu pokecat a 1x ked potrebovala pomoct. Inak nic. Na tej kave a aj na diskoteke mi povedala, ze keby som sa vtedy nespraval ako debo a nekaslal sa na nu, tak sme manzelia a mame uz deti - a ja viem, ze tou vetou mala pravdu.

Teraz na tejto akcii nedavno ked sme sa stretli, tak ja som ju predstavoval mojim kamaratom ako buducu manzelku. Neprotestovala, nenamietala, Tvarila sa normalne. Len ked som ju asi desiatemu kamaratovi pocas dvoch hodin predstavil, ze to je buduca manzelka, tak mi povedala, aby som uz prestal s tym. Ale smiala sa, ja tiez.

Co viem od nasho spolocneho kamarata, tak sa dlho trapila ked jej ex odisiel do zahranicia a nechal ju. Vtedy mi dala zo 2x navrh, kedze som mal tazke obdobie vo vztahu, ale odmietol som. Povedala mi ale, ze ked budem sam, mam jej dat jeden signal a ona pochopi, ze je to odo mna. Lenze si zacala s jednym chlapom, takze som sa jej do toho nechcel miesat. To je ten pri ktorom sa teraz trapi, nie je stastna a viacmenej s nim ani nie je. Rozmyslal som, ze ci vyslem ten signal, ale necham to este tak, mam cas, musi sa sama spamatat, prejst to hlavou a uvedomit si, ze ci jej to stoji za to. Inak ked sme bavili o mojej robote, tak som jej medzi zuby tak pocas debaty spomenul, ze zivot je prilis kratky na to, aby som robil co nechcem a co nemam rad, aby som sa zbytocne trapil a zaklincoval som to tym, ze nemam pistol pri hlave, aby som nemal na vyber. Zrejme sa v tom nasla a pochopila, ze to plati aj pre jej vztah, lenze k tomu dodala, ze moc mudrujem. Kazdopadne sa v tom nasla a vedela, ze som nenarazal len na moju pracu, ale narazam tym aj na jej vztah. Takze dakujem Aliss za namet s tou pistolou, velmi sa mi to pacilo.

0v3cka: Mal by som z coho vyberat. Ale ked som nad tym rozmyslal, tak neviem ani sam, nie je to ono. S touto sa dokonale pozname, mame vela spolocnych zalub, vela spolocnych kamaratov, vieme sa porozpravat, mame podobne ciele.

bludie

ťažko povedať, či by to tvoje nadšenie a poblázdnenie netrvalo en chvíľku, pokiaľ by ste si zas neskočili do vlasov

0v3cka

ja osobne som takyto pripad este nezazil na vlastne oci. Ale tak ked nemas nikoho ineho tak skus mozno vam to vide..

trunchelicka

je vela pripadoch takychto, ze par bol spolu, potom sa rozisli a nakopon po par rokoch sa dali dokopy, mali svadbu, deti a zili spolu stastne..podla mna bojuj..ked sa aj ona trapi, tak nech sa rozide a ide za stastim tiez?...clovek dozrieva a mozno aj ta vasa laska dozrela a uz si budete viacej vazit jeden druheho

Aliss

Zdravie eska, krasne ti to doslo :) Som zena a toto byva casty jav u zien. Samozrejme aj u muzov, ale ted ide o zeny a naviac takych s podobnym osudom, mam viac okolo seba. Teraz to mozno bude pokracovat tak, ze bude rada v tvojej pritomnosti. Je jej s tebou dobre, svedci o tom jej usmev, pohoda. Bude ta zrejme castejsie vyhladavat a stavim sa, ze pride na srdcervuce vyjadrenia v style "to co zazivam pri tebe, pri nom necitim", "ked on je tak hrozny a ty ma tak chapes"...Vsetko super, ale nedaj sa obalamutit. Nikdy som nerozumela a asi ani nepochopim ak niekto tvrdi, ze nevie co chce. A kto to ma vediet? Svaty Peter? Snad viem po com tuzim a ked to nemam, idem za tym. Rozumnejsie by bolo priznat si, ze sa z nejakeho dovodu boji rozist, ze ma strach zo zmeny, ze neveri sama sebe, ze to zvladne, atd atd. Ale nie, ze nevie co chce...Odporucam ti nechat vsetko plavat, nech to plynie same a bez nejakej tvojej vacsej iniciativy. Nebavte sa uz o vas dvoch. Casom sa bud stane to, ze sa spamata, rozide sa a da ti sancu. Alebo sa nebude chciet rozist, ani keby sa neviem co dialo a teba bude vyuzivat na obcasne potesenicka. Predstavuj si pod tymto slovom co len chces :) Preco ste sa vlastne rozisli?