Ahojte,
mame 27 a 29 rokov. Kedysi sme bolu spolu 2 roky, potom sme sa rozisli. Za tych 5 rokov som mal vztah aj ja, aj ona, oba sa rozpadli. Potom si nasla nového, ale trapi sa pri nom. Viacmenej ani spolu nie su.
Stretli sme sa na jednej akcii, bolo to mile, vela sme sa rozpravali. Videl som na nej, ze je utrapena, ale pri mne sa uvolnila a ked sa na mna pozerala, tak mala taky zalubeny pohlad (poznam to na nej). Tak sme si zacali pisat, asi mesiac si piseme, par krat sme sa stretli, boli spolu von a tak. K nicomu nedoslo, pretoze ja nechcem nikomu rozbijat vztah a nechcem, aby kvôli mne podvadzala. Je to akasi taka slusnost, ktora je vo mne.
Popravde ma strasne laka a viem si to s nou predstavit. Aj ked sme si pisali, tak sa ma pytala, ze ci sa ju snazim ziskat spat. Zistili sme vzajomne, ze tie dovody nasho rozchodu boli hlupe, obaja sme sa poucili a uz tie chyby nerobime. To je velke plus.
Lenze viem, ze ona s tym terajsim priatelom nie je stastna, trapi sa, vidia sa 1x za tyzden, obcas si popisu, neveri mu a mysli si, ze ju podvadza. Nedavam tomu dlhu buducnost, ale nechcem na nu tlacit.
Myslite, ze ma vyznam o nu bojovat, snazit sa o nu, byt jej na blizkum byt jej na pomoc ked sa trapi?
Dakujem