Život bez kamarátov

Príspevok v téme: Život bez kamarátov
Osamelychlapec

Mám 16 a neviem si poradiť prázdniny sú v plnom prude. Všetci niekam chodia s kamarátmi iba ja nemám nikoho žiadneho kamaráta ani jedného.Je mi veľmi smutno že mi je súdené byť osamote. V živote som mal šťastie iba na
,, falošných kamarátov" doplatil som na to mojou najivitou využili to proti mne ohovárajú mňa všade možno preto sa so mnou nikdo nechce ani baviť.Chcel som zažiť super leto ale nato já nemám stastie.

Osamelychlapec

Môj život bez kamarátov pokračuje ďalej je to horšie a horšie niektorim ľuďom som aj písal na FB či sa nechcú stretnúť ale nič stoho totálna ignorácia z ich strany ja už neviem ako mám na danú situáciu ísť

Osamelychlapec

Na dedine je možné vsetko.Ale najhoršie je tu to ohovaranie keď niekto šíri po celej dedine pi******
O tebe pritom nič z toho nieje pravda

svetlinka

a nemohlo to byt nahodou tak, ze si spravila nieco, co si nemusela, resp. nepovedla. nezda sa mi, ze by sa vsetci prestali s tebou bavit len tak

poradim38

A ako to bolo vyuzite proti tebe? Tomu nechapem... a nevidim dovod preco by ta mal kazdy ohovarat... asi ani ty nie si svaty, nieco s tebou nebude ok, ked ta ma kazdy potrebu ohovarat a otocili sa ti chrbtom... nehladaj to zle iba na ostatnych ale vcit sa niekedy do nich a skus si povedat aky si ty bol voci nim.... jasne ze doba je taka aka je ale vela ludi vidi chyby iba na druhom a uz je automaticky falosny ked sa mu otoci chrbtom, ale povedzme si, kto rad dobrovolne travi cas s niekym kto je pesimista a podobne? Jasne ze clovek je radsej obklopeny pozitivnymi ludmi ktori neriesia zbytocne blbosti, tak sa potom necuduj ze sa ti niekto otoci chrbtom ked je toto tvoj pripad spravania...takze najprv sa pozri na seba a poloz si otazku preco sa ti otocili chrbtom? Si mlady clovek, urcite mas plno kamaratov, ale ak naozaj nie je ani jeden, tak nebude s tebou vsetko ok a vinu hladaj hlavne v sebe.....

Osamelychlapec

Zdravim vás stále nepochopím jednu vec prečo sú ľudia v dnešnej dobe takí zlí a zakerní však predsa každý z nás by mal mať aspoň jedného kamaráta. Jaj áno pýtali ste sa ma na moje záľuby moja najväčšia záľuba je medicína a lekárstvo zaujímam sa o to

LukasTakSaVolam

Ja tiež nemám, ale som s tým v pohode. Ak to chceš tiež, tak to nie je veľmi ťažké. Jednoducho sa zameriavam na seba, vzdelávam sa, snažím sa niekam v živote posúvať, aby som mohol robiť v živote to čo chcem. Veľa vecí sa dá robiť aj bez kamarátov.