Život bez kamarátov

Príspevok v téme: Život bez kamarátov
Osamelychlapec

Mám 16 a neviem si poradiť prázdniny sú v plnom prude. Všetci niekam chodia s kamarátmi iba ja nemám nikoho žiadneho kamaráta ani jedného.Je mi veľmi smutno že mi je súdené byť osamote. V živote som mal šťastie iba na
,, falošných kamarátov" doplatil som na to mojou najivitou využili to proti mne ohovárajú mňa všade možno preto sa so mnou nikdo nechce ani baviť.Chcel som zažiť super leto ale nato já nemám stastie.

ModraObloha

Ahoj osamelý chlapec, uprimne, bol som na tom rovnako približne v tvojom veku, "kamarati" ma len využivali a ked už vyhody skončili tak už to kamarati neboli a zrazu sa ukazala pravá tvár.. nebuď smutný.. máš viac ako si mohol chcieť, máš skusenosť do života aký niektorý ľudia sú a nabudúce si dáš pozor na toho koho si pustiš k sebe :) dalšia vec je že je lepšie ked sa to stalo teraz ako s nimi chodiť von a potom za par rokov zistit aký naozaj sú pri zložitejšiej situácií, určite máš nejake záluby, kľudne aj hranie hier, najdi si sebe podobných, prípade chodievaj von aj sám, ja to tak robím, sadnem na bicykel a idem sa previesť mimo mesto :) ani nevieš ako to pomáha alebo ak máš nejakú kamarátku tak proste chodievaj s nou von :)

Osamelychlapec

Zdravim prosím vás poraďte mi môj život bez kamarátov pokračuje stále som sám aj som niektorým ľuďom písal a oni mi napísali 5 z nich že námahu záujem a ďalší 5 mi neodpisali ja už neviem ako ďalej čo mám robiť.

TiCy

Čau. Snaž sa nájsť to, čo ťa baví. To je jedno čo, napríklad bicyklovanie. Choď niekam na nejakú cyklodráhu a už tam máš kopu ľudí, s ktorými máš niečo spoločné. Možno tam budú aj takí ako ty, teda, že tam išli sami a tiež hľadajú nejakého kamaráta. Alebo nájdi na nete niekoho, koho to baví tiež a dohodnite si nejakú cykloturistiku napr. :) Nehľadaj za tým vedu. Pohybuj sa v spoločnosti ;)

Pilcuk

Som na tom rovnako, len s tým rozdielom, že mám 49 rokov. Ak chcete, napíšte mi na mail pilcuk@centrum.sk kde si môžeme aspoň popísať.