Zrusil nas spolocny vikend,aby isiel pomahat domov

Príspevok v téme: Zrusil nas spolocny vikend,aby isiel pomahat domov
smutnaa

Ahojte. Dnes sa mi stala taka nemila vec.A ja neviem,co si mam o tom celom mysliet?Som smutna,uplne som ostala taka rozcarovana z toho.Sme s priatelom tri mesiace.Viem,ze to nieje este vela.Ale uz ma zoznamil s jeho mamou aj babkou.Bola som teraz v stredu prvy raz u neho doma.Obaja zijeme v hlavnom meste.No pochadzame z jedneho kraja.Domov to mame viac ako 200km.Boli sme spolu od stredy.Poobede,ked skoncil pracu.Mali sme byt spolu stale.Ale na dnes mu nedali dovolenku.Tak sme to urobili tak,ze ma vcera vecer zaviezol na vlak domov (isla som domov navarit pre otca, aby mal navarene na cely vikend).A doobeda som sa zas vracala naspat,mal ma priatel vyzdvyhnut z prace a mali sme spolu byt az do pondelka.Uz sme boli dohodnuti,mali sme sa ist kupat,do kina.Ja som uz cestovala s velkym nakupom,co som mala varit pre nas na cely vikend.Ked som bola v Trnave,zrazu mi napisal priatel,ze ho to velmi mrzi,ale volal mu otec,ze im doviezli plno dreva na zimu a ze ma prist domov,aby to vsetko spolu porobili.Ja som mu napisala,ze som uz v Trnave.On ze co budeme robit?Ja,ze neviem.Napisal mi,ze ho to mrzi,ze som sa taku dialku trepala zbytocne,ze domov pojde teda az vecer,aby sme mohli byt aspon chvilu spolu.Spytala som sa ho,ci nemozem ist s nim?On mi odpisal,ze teraz este asi nie.. Tak som mu napisala,nech ide po praci rovno domov,pomoct s tym drevom.Ale je mi divne.Ano,sme spolu iba tri mesiace.Ale ja som si doma tiez vsetko zariadila,aby som mohla byt s nim.Varila som a upratovala som do 1.hodiny v noci,aby som vsetko postihala urobit.A tiez mame doma vela roboty,velku zahradu.A citim sa teraz sklamana a odsunuta na vedlajsiu kolaj.Mali sme dlhsie dohodnuty tento nas spolocny vikend. Chapala som aj to,ked mu na dnes nedali volno.Ja som dost chapava a tolerantna. Len sa obavam,ze to takto bude vzdy. Doma si nieco zmyslia a on zrusi nas program,spolocny cas a uteka domov. Neviem,co si mam o tom celom mysliet.A to uz ma takmer 37.rokov.

SofiaElla

Podľa mňa si na ňom príliš závislá a to už vo veľmi skorej etape vzťahu. Tiež si asi dosť precitlivelá s nábehom pre hysterčenie, len dúfam, že to čo vypisuješ, nehodláš konať aj v praxi, lebo ho asi veľmi rýchlo stratíš.

Angelika3

no mojko, veď aj ja som bola tak precitlivená, pri každej somarine som sa pýtala sama seba, či mu na mne záleží tak ako mne záležalo na ňom :-)
mala by si mu podla mňa povedať čo ťa trápi, ale nie takým štýlom, že si od neho očakávala to a to.... ale tak ako si napísala nižšie- že možno riešie hlúposť, ale že si sa tešila, že budete víkend tráviť spolu a teraz ti je z toho smutno a že sa obávaš, aby sa to neopakovalo čoraz častejšie....
uvidíš ako zareaguje- ak ti navrhne, že napr. nabudúce si to vynahradíte a pod. tak uvidíš, že mu na tebe záleží...nedus to v sebe, povedz mu čo ťa trápi a bude ti lepšie.

smutnaa

Alkaaa,uz sa stalo :D
Asi mi to fakt pomaha,ked mi tu pucujete hlavu.Tak mu pojdem aspon napisat.Ked uz nic ine..

smutnaa

Zuzazuza.A ten tvoj zaver,co si mi napisala, presne to,co som tam to tvoje nechala, nejdem ani reagovat.Nie som ziadna kralovna. Nechcem aby skakal,ako on piska. Ja sa prisposobujem jemu viac vo vsetkom,nez on mne..

smutnaa

Angelika3.Dakujem.Asi som precitlivena. Nemozem byt nanho takto naviazana. Asi je to tym,ze travime spolu iba par hodin denne mozno 3x do tyzdna a velmi som sa tesila,ze konecne budeme spolu dlhsie, cely vikend.Lebo na dovolenku pri more isiel s rodinou, takze my uz spolu takuto dovolenku planovat nemozeme.. Nema uz tolko volna,vycerpal si to s rodinou. A nechava si este na vianoce zbytok volna.

smutnaa

Zuzazuza.
Jeho rodicia byvaju v meste na byte.To drevo isli upratovat na ich chatu. Nepestuju tam v zahrade nic,nechovaju tam ziadne zvierata.To maju chatu iba na oddych a relax.Maximalne tam kosi vzdy travnik.My doma mame presny opak.Cela zahrada je posadena,ze tam musim robit, teraz este aj zavarat.Mamu uz nemam. Preto to robim vsetko iba ja.S otcom.
Co sa tyka toho volna.Ma sestru vydatu v zahranici.Za ten cas,co sme spolu,bol pri sestre s rodicmi dva razy.Aj neplanovane tam ostali v pohode dlhsie.Ze sa mal vratit napriklad v nedelu,ale napisal mi,ze ostavaju tam az do utorku.Takze ked ide o sestru a rodinu,vybavit si volno navyse,ide to.Ale v poriadku.. Mozno preto som to spomenula, ked si mi napisala,ze tam nieje nic k chapaniu,ze to su fakty.
Ale dakujem ti za nazor.Asi som viac zalubena,nez on.Stava sa.Vsak sa skusim odosobnit,aby mi az tolko nechybal..

Naviac pises, ako sa snazi vynahradit ti to v ramci svojich casovych moznosti. Vsak ta vozi na vlak, presuva cas odchodu domov, len aby ste este vecer mohli byt spolu. Vazne by ma zaujimalo, kolko mas rokov, lebo Ty si v roli babatka. "Ja a vsetci su tu pre mna". Lenze tak to nie je. Zobud sa. Ty ho chces mat presne skakajuceho podla tvojich ocakavani a ako si to Ty predstavujes. Nevnimam na jeho spravani nic, z coho by si mala mat obavy. Naopak, na tvojom spravani vnimam prejavy, z ktorych by mal mat obavy on. Vsak nic zle neurobil a este sa ti aj ospravedlnuje a robi veci, aby to cele zmiernil, Pani Kralovna.

Angelika3

Tvoj priateľ robí všetko pre to, aby bolo aj u neho doma a aj s tebou všetko v poriadku. Trápiš sa zbytočne, je to všetko ok a jeho určite ani vo sne nenapadlo čo ti chodí po rozume.

Zuzazuza

Mna by zaujimalo, kolko rokov mas Ty, Lebo reagujes dost nevyzreto, vysvetlim.

Ale ja som si doma tiez vsetko zariadila,aby som mohla byt s nim.Varila som a upratovala som do 1.hodiny v noci,aby som vsetko postihala urobit.

- toto je tvoj problem, ze si sa isla zodrat len kvoli spolocnemu vikendu. Je to casta crta u slovenskych zien, znicit sa s vidinou, ako vela pre druheho robis. No naco?? Staci upratat bezne a navarit jednoduche jedlo, ked uz mam pocit, ze chces, aby ste mali navarene. Tvoje slobodne rozhodnutie. Naviac - on si tiez urcite zariadil vsetko, aby mal volny vikend. Ale nie vzdy veci vyjdu podla planu, niekedy do toho pride nieco dolezite. Urcite by si tiez radsej suncicky valal cely vikend, nemysli si, ze si to doma bude nejak uzivat, skor naopak.

A tiez mame doma vela roboty,velku zahradu.

- oni maju tiez urcite doma viac roboty ako iba drevo na zimu. Nejde o beznu vec, ktoru robia kazdy vikend alebo ktoru mozno len tak bez mihnutia oka odlozit na neurcito alebo robit, ked sa to zrovna kazdemu chce a kazdemu hodi. A aj vsetkym partnerkam a kamaratom a domacim zvieratkam a neviem komu este, kto do toho fakt nema co kecat :)

Chapala som aj to,ked mu na dnes nedali volno.Ja som dost chapava a tolerantna.

- prosim?? A to ked mu v praci nedaju volno, je jeho rozhodnutie ci jeho chyba? Na tom nie je nic k chapaniu, to si fakty, toto fakt nema on uplne vo svojich rukach. "Tolerujes" mu uplnu samozrejmost, a to, ze je zamestnanec.

Naviac pises, ako sa snazi vynahradit ti to v ramci svojich casovych moznosti. Vsak ta vozi na vlak, presuva cas odchodu domov, len aby ste este vecer mohli byt spolu. Vazne by ma zaujimalo, kolko mas rokov, lebo Ty si v roli babatka. "Ja a vsetci su tu pre mna". Lenze tak to nie je. Zobud sa. Ty ho chces mat presne skakajuceho podla tvojich ocakavani a ako si to Ty predstavujes. Nevnimam na jeho spravani nic, z coho by si mala mat obavy. Naopak, na tvojom spravani vnimam prejavy, z ktorych by mal mat obavy on. Vsak nic zle neurobil a este sa ti aj ospravedlnuje a robi veci, aby to cele zmiernil, Pani Kralovna.