Nemám sa rada

Príspevok v téme: Nemám sa rada
Nikola59

Ahojte,
potrebovala by som radu. So šťastne zadaná, mám úžasného chalana a chce, aby som s ním a a jeho rodinou strávila týždeň dovolenky. Bohužiaľ, ja nie som spokojná sama so sebou. Nie som tučná, práve naopak, dosť som schudla a okolie mi hovorí, že až veľmi. Môj problém je ale v tom, že si myslím, že mám veľké boky a to v plavkách vôbec nevyzerá dobre. Hanbím sa pred ním čo len prezliekať ak je svetlo a nie to ísť niekde, kde má byť odhalená a ešte pred všetkými ľuďmi.. Ani tvár nie je bohvie ako krásna, ale tak s tým som sa už nejako zmierila, ale neviem ako toto.. Keďže odmietam ísť na dovolenku, tak sa len hádame, lebo on chce vedieť dôvod a ja neviem ako mu to vysvetliť. Snažím sa si nahovoriť, že proste každý smie iný a ja som taká aká som a mala by som sa mať rada ale nejde mi to a neviem už čo a ako... Vopred ďakujem za nejaké odpovede čo so mnou

Anonym_93436

V istom zmysle si si už odpovedala sama, avšak nejde o to nahovoriť si to ale uvedomiť si, že on ťa miluje takú aká si. Široké boky alebo neširoké, je to jedno. Áno, všetci sme iní a ide len o to prijať sa takí akí sme. Tebe sa to možno nepáči ale jemu si jednoducho sympatická a má ťa rád.
Tie myšlienky a ten strach v hlave zamietni. Sama si si vlastným pánom a my sami si vytvárame démonov. Dupni nohou na mieste a pochop že si krásna taká aká si. + Neexistuje dokonalá postava. Každému je jednoducho sympatické niečo iné. Stretol som sa s ľuďmi, ktorí milovali svojich partnerov, ktorí boli pri sebe viac ako ľudia, ktorí mali za partnerov svalnatých a štíhlych ľudí. Vskutku ironické v dnešnej dobe, ktorá neustále ukazuje istý ideál dokonalosti. No je to len ilúzia, realita je celkom iná.
Tak sa len prijmi a chodte si užiť peknú dovolenku :-)