Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Uroven lekarov

Príspevok v téme: Uroven lekarov
DominickaDomi

Zdravim,
napisem sem svoju skusenost s nemenovanou Dr. a napiste mi, prosim, co si o tom myslite, lebo ja uz naozaj neviem co si mam mysliet o tom..
Prisla som teraz od doktorky a uz normalne nerozumiem tej logike. Pridem s kaslom, sople atd..da mi lieky co kazdy raz a poviem jej..nechcem stoptusin zas, mne to uz nepomaha (kedze odmala mi to stale davala a velmi casto som bola chora)...a ona sa este na mna pozrela pohladom, ze co si este vyberas a sa ONA MNA spytala, ze: ,,Tak co chces potom??’’

Povedze mi, je to normalne, aby sa lekar pytal pacienta ale lieky chce? To som tam potom ani ist a cakat hodinu a pol nemusela..alebo sa mi paci este, ked sa ma opyta ci chcem antibiotika...

DominickaDomi

pravda....a ešte, keď im povieš niečo, tak pozerajú na teba, akože čo ty hlúpa chceš...ale tak veď, keď doštudujem školu o pár rokov, tak im povysvetľujem :D ... teda študujem farmáciu, ale naučím sa všetko, len aby už so mnou nemával tak ani jeden lekár, veď to je hrozné, keď si predstavím, že raz niekto taký by mal liečiť moje dieťa a ani by som nevedela, čo robí....a nehoriac o tom, že mám vyše 100 ročnú prababku a starajú sa o ňu dcéry a už je dosť chorľavá a tak, a to by ste pozerali, ako s nimi niekedy mávajú tie *****...ak im nepovie niekto niečo alebo neponúkne €, tak pomaly ani prstom nehnú...

mickey21

oni su tupci, dolova, uroven vzdelania nula, pristup nula, arogancia sto.... ja chodim par rokov a vsetko som si musel nastudovat a porobit vysetrenia sam a teraz chodim a vysvetlujem, JA IM ! ale tvaria sa ako majstri sveta... pritom by chceli neviem ako platy, otras ....

DominickaDomi

Nie nemam 15, ale chodila som k nej dlho dlho odmala, cize zvyk to tykanie asi...ale isto idem uz za lekarkou pre dospelych, lebo toto je vrchol...ze ona sa ma pyta co chcem...

Alebo raz som jej povedala, ze nech mi spravi CRP, lebo ona stale najpr skusa nejakymi sirupmi a potom, ak nezaberu da mi ATB, tak normalne ostala sokovana, co ja od nej chcem, ze ona by mi mala CRP robit...chapete studujem a nemozem si dovolit vela vymeskavat, tak som chcela vediet, ze co a ona zhrozena normalne :D

Roxik

Ako povedal moj kamos absolvent LFUK.
Z nasho rocnika z mojich spoluziakov budu tak 3,4 lekari na urovni a kvalita.Ostatny budu smejdi.
Smutne konstatovanie ale vidite realitu denne.

Mam obvodacku ktora mi kladie otazku tak co dame?Totalna nekompetentnost.Co jej poviem to mi predpise.Otras.
Musel som ist k 3 ORL lekarom az 4 sa trafil a vedel co ma robit.Ostatnych by som ani neoplul uz.A takto by som mohol pokracovat hodiny.

Skusenost mojho rodinneho prislusnika...Navsteva ambulancie a dohodnutie terminu operacie.Pridte vtedy a vtedy o tolkej hodine.
Prichod presne,cakanie 2,5 h...potom sestricka zahlasila ostatny na buduci tyzden alebo si presne dohodnite termin.Uplna arogancia si mydlia ze ludia nechofia do prace.
Termin dohodnuty,prichod...zas cakanie.Lekar tam bol hodinu,ze ide nieco pozret,vratil sa za 3h ze dnes uz neberie.Dalsi termin...ziadnu operaciu ani surny pripad nemal.
Jednoducho bordel,bordel,bordel.Ludia tam cakaju hodiny,behaju tam hore dole,cakaju a lekar sa hraje na boha???Alebo caka na uplatok???Dnes si kazdy s 2,3 titulmi mysli ze je viac nez boh ze sa ludia budu doprosovat a chodit po kolenach.A uplatky to je samotna kapitola.
Chodte do nejakej nemocnice v BA a majte zaujem o primara toho ktoreho oddelenia,resp.toho najlepsieho a uvidite ako pochodite...komedy.

vacances

Mňa skôr prekvapuje, že ti tá lekárka tyká... veď vyká sa už od 15-rokov, tak snáď nemáš menej?
A ja osobne mám s lekármi veľmi zlé skúsenosti, preto k nim vôbec nechodím a vždy sa radšej liečim sama, to sa mi osvedčilo najviac.