Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Schudla som 8kg a vaha zostala stat, na WC chodim raz za tri dni, preco?

Príspevok v téme: Schudla som 8kg a vaha zostala stat, na WC chodim raz za tri dni, preco?
Codalej

Chudnem zdravo, 8 kg som dala dolu za tri mesiace. Este mi chyba 8. Mala som 70kg pri vyske 160cm co bolo uz dost. Lenze nech robim co robim vaha uz treti tyzden stoji. Pritom cvicim 4-5x do tyzdna pol hodinu na stepperi ako predtym. Dokonca som zacala chodit na velku iba raz za tri dni, strasne mavam velke brucho. Co dalej? Stravu uz nemozem obmedzit, hladovat odmietam.

Codalej

Bohuzial nic nepomohlo, rano pijem teply zeleny caj s citronom, lyzicu jablcneho octu, mala som aj psylium, mam pocit, ze ucinky su prave opacne. Kedze dnes mi ide brucho roztrhnut a na vahe mam o jeden a pol kg naviac, musela som zbehnut po gutalax. Neviem co sa deje, ale vobec sa mi to nepaci. Ten pocit, ze v tele sa mi rozklada jedlo a toxiny sa pekne vstrebavaju. FUJ. Fakt sa nedivim niektorym zenam, ze sklznu k hladovaniu, vracaniu, alebo anorexii, ked dru a cislo na vahe stoji.

Zuzazuza

Co sa tyka stravy, skus sa zamerat viac na to, aby si jedla vela vlakniny a dostatocne pi. Rano nalacno si davaj pohar teplej vody, moze byt aj s citronom. A na to ranajky.

Zuzazuza

8 kg za tri mesiace (nie tyzdne) je praveze uplne v poriadku. Ja by som sa tym moc netrapila, pojde to dole, niekedy sa to zastavi. Pokracuj v zdravom stravovani a pohybe. Toto sa stava.

Defcon

Schudnut 8 kg za 3 mesiace nie je zdrave. Ale ok. Mozno je problem v tom, ze cvicis. Ked zhadzujes tuk, ale naberas nejake svaly, tak vaha zostane rovnaka, len centimetre idu dole, lebo rovnaky objem svalu je tazsi ako rovnaky objem tuku. Aj ked cvicis malu intenzitu na steperi, tak svaly tak ci tak naberies.
Hlavne si z vahy nerob nejaku modlu.

Codalej

Priklad mojho jedalnicka - 4x denne kazde 3hod. - ranajky ovocie napr. banan + jablko + pomarancova stava, obed 100g lososa + dve vajcia natvrdo + spenat, olovrant slede v paradajkovej omacke 150g a krajec bielkovinoveho chleba, vecera 200g morcacej sunky + zelenina + mozzarella, sem tam zhresim, raz, dva krat tyzdenne nieco male sladke, napriklad proteinova tycinka, doteraz to islo, sice pomaly, ale islo. Teraz nic =/ A to pijem 2,5l cistej vody/zeleneho caju denne, k tomu rano lyzicku jablcneho octu. Nechapem co robim zle uz ma chyta zufalstvo a chut sa prejest

Erik135

Skús napísať čo denne zješ.
PS: To, že váha stojí na jednom čísle môže mať za príčinu to, že máš pomalý metabolizmus a treba ho trocha rozbehnúť.