zdravotné problemy

Príspevok v téme: zdravotné problemy
emmka2166

Ahojte. Chcela by som sa spýtať či to je so mnou zle ked vážim 47kg a meriam 168cm. chcem schudnuť a každý deň mi je moc zle akoby na vracanie a lekári mi nič nezistili. chcem sa zabiť a nikto ma nemá rád. moje spolužiačky ma nenávidia, rodičia vproste všetci. vždy ked sa doma niečo stane tak som ja na vine. chodím k psychologovi a už ma skoro furt bolí aj hlava. bojim sa ze to je niečo vážne.. vo pred Ďakujem za odpovede :(

emmka2166

Ale ja nemám čas ráno na dvojhodinové raňajky ja sa ráno ponáhľam a v siedmom nebi bola taká baba,že na Slovensku jej nič nezistili ale že v Nemecku jej zistili nejaký nádor. A ja nechcem umrieť na rakovinu ako moja 55 ročná babkA ❤❤

Tomas12345

Taktiež sa mi nezdá normálne že chces schudnut pri 47 kg. Nepatris nahodou medzi takzvane dievcata ktoré dávia jedlo preto aby schudli ?

Tomas12345

Ked ty doktori spravili vsetky vysetrenia ktore spravit mali a nic ti nenasli tak potom asi skutocne ty nic nie je. Kazdopadne robili ti vysetrenie aj na parazity ? Lekari toto vysetrenie casto krat nespravia, a dost ho prehliadaju.

Ak teda nemas nič zistené. tak pravdepodobne ta brucho bolí z toho že mas scvrknuty zaludok. Pocas dna skoro nic nejes, tak necudo že ta bolí brucho od hladu. Jest ty nechutí zrejme tiez preto lebo uz si zvyknuta skoro nic nejest.

Kazdopadne ak ty aj nechutí jest, tak ci onak jest musíš. Ak ty ráno nechutí jest, tak jedz po malych kuskoch. Nemusis predsa ranajky zjest za 10 minut, ale kludne si ranajky rozdel na 8 porcií, a kazdu jednu porciu si daj za 15 minut, takže za 2 hodiny mas zjedene ranajky. A takto to sprav aj s vecerou.

emmka2166

Nechápeš doktori mi nič nezistili a bola som už viac krát ale naši doktori nezistia nikdy nič.. čo som mala vlastne od nich čakať??

Tomas12345

Ak ty byva zle po mliecnych vyrobkov tak ich nejedz. Dala si si alena vysetrit preco ty je po mliecnych vyrobkov zle, ci nemas nahodou nejaku intoleranciu na mlieko?

Ak ty byva po jedle zle, preco s tym teda nezajdes k doktorovi na vysetrenie? Co ty v tom brani?

emmka2166

ale mne ráno nechutí jesť a po mlieku a mliečnych výrobkoch mi býva tiež zle.ale takto mi je od štvrtej triedy a s týmto som začala len v šiestom ročníku. a bolieva ma aj pod rebrami . A ako mám jesť ked mi je zle? niekedy to mám tak, že ma aj týždeň bolí hrozne brucho. Ja vážne neviem. Je ťažke s týmto žiť. a každý čo by bol na mojom mieste tak by bol rovnaký a ja vážne za nič nemôžem...

Tomas12345

(Jem normálne. Neranajkujem, na obedy som chodila v škole a na večeru nejaké ovocie. )

No to teda normálne neješ. Ranajky su potrebne, lebo si zober ze ak clovek je až o 8 večer a potom dalsi den az na obed o jednej poobede, tak tam je 15 hodina priepast bez jedla a to nie je dobré.
Dobré je si dat na ranajky ovsene vlocky s medom a mliekom, a potom ešte v skole nejaky ten rozok s maslom sunka, saláma, syr a tak. Co sa týka skolskych obedov, tak to nič nie je. Obzvlast preto ze dobre viem ako v skolach na obedoch casto krát setria, a tie porcie bývajú naozaj malé. Co sa večere týka, tak len ovocie to je strašne málo. Mala by si aj na večeru jest tak isto vela ako na obed. V podstate teda ty vôbec normálne nejes, jes velmi málo, ako ludia ktori chcu drzat hladovku.

(A rodičia to sa týka môjho nevlastného otca ktorý na mňa furt kričí za každú sprostosť a nadáva mi.)

No však popíš nejake konkretne situacie prečo na teba tvoj otec kričí.

( A zabiť sa chcem preto lebo mi je stále zle na vracanie, bolí ma furt hlava, krúti sa mi hlava, je mi na odpadnutie a niekedy keď stojím tak sa mi trasú nohy.)

Zle ti je preto lebo si podvyzivena a jednak mas deficit vitaminov a dolezitych latok v tele. Nejes pestru vyvazenu stravu a jes velmi málo takže si nielen chudá ale mas tym padom aj nedostatok vitaminov a ostatnych latok. Kazdemu jednemu cloveku kebyze sa stravuje tak ako ty by bolo zle. Ak upravis stravu a zacnes normalne jest tak sa vyliecis a bude ty dobre. Ak ale budes takto málo jest aj nadalej, tak ty bude aj nadalej zle.

emmka2166

Jem normálne. Neranajkujem, na obedy som chodila v škole a na večeru nejaké ovocie. A rodičia to sa týka môjho nevlastného otca ktorý na mňa furt kričí za každú sprostosť a nadáva mim. Nechápem ako s ním môže byť moja mama. A zabiť sa chcem preto lebo mi je stále zle na vracanie, bolí ma furt hlava, krúti sa mi hlava, je mi na odpadnutie a niekedy keď stojím tak sa mi trasú nohy.