Ahojte. Chcela by som sa spýtať či to je so mnou zle ked vážim 47kg a meriam 168cm. chcem schudnuť a každý deň mi je moc zle akoby na vracanie a lekári mi nič nezistili. chcem sa zabiť a nikto ma nemá rád. moje spolužiačky ma nenávidia, rodičia vproste všetci. vždy ked sa doma niečo stane tak som ja na vine. chodím k psychologovi a už ma skoro furt bolí aj hlava. bojim sa ze to je niečo vážne.. vo pred Ďakujem za odpovede :(
zdravotné problemy
Vážne jem normálne. Neranajkujem, na obed jem to čo máme v škole a na večeru nejaké ovocie. Rodičia to sa týka môjho nevlastného otca a on mi furt nadáva a kričí na mňa za každú sprostosť nedokážem pochopiť ako s ním môže byť moja mama. A zabiť sa chcem preto lebo mi je stále na vracanie, hlava ma bolí , krúti sa mi hlava, je mi na odpadnutie a niekedy keď stojím tak sa mi trasú nohy.
Emma tvoje BMI je 16,65 co je pod normou ktora je na 18,5.
Trpíš teda podváhou a z tohto ty je zle. Z tohto by nebolo dobre nikomu, Zacni s tymto daco robit cim skor, lebo to inak s tebou nedopadne dobre.
Naozaj jes normalne ? Co poznam anorekticky tak oni zhodnotia ze jedia normalne aj ked zjedia len jeden rozok denne. Popíš mi tvoj jedalnicek ranajky, obed, vecera.
Nerozumiem preco sa chces rezat, a zabíjat ? Nemas ziadne neriesitelne problemy, a vôbec problemy ktore by boli nejake strasne.
Od rodicov sa mozes od 18 odstahovat, alebo ak sa k tebe naozaj velmi zle spravaju mozes na nich zavolat socialku.
Mimochodom co take zleho ty vlastne rodicia robia ? Skus tak popisat nejake priklady ako ty rodicia ublizuju.
Ahoj,
napíš sem: ipcko.upside.sk , pomôžu ti.
Každopádne, žiadna samovražda, to nie je riešenie..
Ahoj Tomáš. Práve že jem normálne a je mi len 12 skoro 13 ale niekedy by som sa najradšej odsťahovala alebo ušla. Kamarátky ma podceňuju že sa nedokážem zabiť ale nemám čím. všetky žiletky čo mám su hrozne tupé.. alebo chcela by som sa predávkovať liekmi a zapiť to alkoholom ale neviem..
Ahojte. Chcela by som sa spýtať či to je so mnou zle ked vážim 47kg a meriam 168cm. chcem schudnuť a každý deň mi je moc zle akoby na vracanie a lekári mi nič nezistili. chcem sa zabiť a nikto ma nemá rád. moje spolužiačky ma nenávidia, rodičia vproste všetci. vždy ked sa doma niečo stane tak som ja na vine. chodím k psychologovi a už ma skoro furt bolí aj hlava. bojim sa ze to je niečo vážne.. vo pred Ďakujem za odpovede :(
Vážiš dost malo. Pri takto nizkej vahe sa ani necuduj ze sa necitis dobre. Zacni normalne jest.
Co sa rodicov týka, tak nie si prva a jediná ktora nemá doma najlepsie vztahy. Kazdopadne ak dosiahnes 18 rokov tak sa mozes od rodicov osamostatnit, alebo ak by ty rodicia robili neodovodnene nejak naozaj velmi zle, mozes si hocikedy zavolat na socialku, a ona to preverí.