Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo pomáha na nízke sebavedomie?

Cliattsi

o pomáha? niekoho raz za čas kopnúť do ri..
Alebo- byť v niečom.aspo, raz za čas úspešná. A povedať si-dokázala som to.

bcw

Co mate stale s tym sebavedomim? Sebavedomie sa buduje tak, ze v zivote nieco dosiahnes. Nejaky tazky ciel, alebo uspech, alebo niekomu pomozes.
Pokial to nie je nic z toho, tak to, ze na niekoho cumis, alebo mu drzo odpovedas, alebo ti vytrca pol zadku z gati na verejnosti, alebo si prefarbis vlasy z hnedej na zltu ,to nie je sebavedomie, ale arogancia, alebo snaha o putanie pozornosti za kazdu cenu.

Magda12

Nebrán sa styku s ostatnými niekto kto by ta podržal ako kamaratka kamarat vzdy nejako pomôžu alebo si najst nieco v com vinikas nejakeho koníčka

Anonym_93436

Pri vete: „Prijať sa taká aká si.“ som mal na mysli vzhľad. Často majú ľudia nízke sebavedomie práve kvôli tomu, že si myslia, že sú neatraktívni a celkovo že vyzerajú zle. Čo je v istom zmysle kravina, s prepáčením. Pre každú osobu si inak sympatická, pretože každej osobe je sympatické niečo iné. Je to na človeku... Niekomu sa páči keď ma žena make-up a je namaľovaná, mne je zase napríklad viac sympatická žena bez tony make-upu. Hodne tam aj hraje to, čo zo seba akoby vyžaruješ. Psychika sa prejavuje na tele.

Toť len toto, aby sme sa chápali.

Anonym_93436

Veronika - to som nepovedal, povedal som, že je treba vyriešiť to nízke sebavedomie a priamo vyriešiť dôvod prečo je nízke. Presnejšie, čo to spôsobilo ak to nie je povahou.
Povaha sa mení ťažko, to áno, avšak dá sa zmeniť. Nehovorím, že sa to nedá.
To sebavedomie si buduješ tak, že pracuješ na sebe a na svojej psychike. Prečo sa cítiš menejcenná? Kvôli čomu? toto sú všetko otázky ktoré je potrebné zodpovedať.
Skús dať trocha viac detailov o svojej povahe a o prostredí v ktorom sa nachádzaš. Ponižuje ťa rodina? atď.