Ibuprofen a bolest hlavy

Príspevok v téme: Ibuprofen a bolest hlavy
Pendrek

Cau cau.Nikdy som nebral okrem paracetamolu a aspirinu ziadny protibolestny liek.V podstate lieky ktore som uzival za 40 r sa daju spocitat na prstoch ruk.

Chcel by som skusit ibuprofen,lebe ze vraj ma aj protizapalove ucinky.Mam tomu rozu.et ze ked je v tele zapal on ho dokaze poliecit?
Ale na druhej strane o nom pisu ako o riskantnom liecive skoro az nebezpecnom.Chcem brat pocas cca 5 dni jednu 200mg tabletu pokial mi neurcia z coho tie bolesti hlavy mam.Viemze je to liek ktory ludia jedia na vagony ale kde je pravda vlastne?

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Pendrek

Faith Healer dik za informacie.Nikdy by som nepovedal ze obyc ibuprofen ma protizapalove ucinky.
Inac skusam zazvor surovy a tiez to to znizuje bolest hlavy sa mi zda.Uvidime co dlhodobejsie uzivanie.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Faith Healer

Aptheqe

200mg je pre dieta moj kolega bral 600.3krat denne .Este žije.400 je na 60 az 100kg cloveka akurát.Všetko șkodí lebo ty prekrývas simptómy ako by si rozbil kontrólku mazania v aute a myslel ze je to opravené.Ale inak niekedy je lepsie dat si nieco proti bolesti lebo napr pri bolesti si nesústredený atd.a ano je trochu aj protizáp s lovy.tot vse