Dobry den, nerad zakladam novy prispevok kedze o tejto chorobe sa tu pise naozaj vela ale mam pocit ze moj pripad je trochu specificky a ja naozaj neviem ako dakej...
Zaciatkom roka som 3x ochorel a moj lekar mi samozrejme hned naordinoval antibiotika - klasika zapalene hrdlo, zvacsene uzliny, unava antibiotika vzdy pomohli az na posledny krat kedy priznaky choroby uz neustupili.
Asi v marci ked uz som presiel asi vsetkych lekarov ma obvodak poslal na infekcne kde mi robili bezne testy na vsetky infekcne choroby a po dvoch mesiacoch trapenia mi zistili prejdenu mononukleozu, chlamidie vraj v krku a mikoplazmy, srp v norme.
Najviac sa mi moj problem prejavuje velkou unavou, zvacsenymi mandlami a az ciernym zilam na mandliach, zvacsenymi uzlinami, boletami svalov a klobov a zahmlenym myslenim, strasne vela zabudam.
samozrejme som navstivil aj ORL ambulanciu kde mi lekar povedal ze vsetko je v poriadku, rovnako aj krv ktoru mi brali uz asi 5x je ukazkova, vyter z hrdla aj na treti krat je v poriadku.
Od tychto vysetreni presli 4 mesiace a ja sa necitim vobec lepsie, lekarka mi predpisala isoprisonise na tri mesiace ... jednu chvilu sa mi uz zdalo ze mi je o nieco lepsie ale zase sa mi vsetko vratilo do povodnych kolaji a ja uz naozaj neviem co mam robit, aj na liecbu mononukleozy mi pride 5 mesiacov naozaj dlha doba na to ze mi je stale rovnako.
vzdy som bol clovek plny energie ale to co je so mnou teraz je neskutocne. Stale zijem aktivne, vela cestujem koli praci, pravidelne cvicim a prilezitostne pijem alkohol, snazim sa stravovat pravidelne a zdravo.
Viete mi niekto poradit co robit inak? Uz skusam naozaj vsetko aby mi bolo lepsie, naposledy som si objednal cinske huby reishi a coriolus ktore pomohli vicerym ludom ale som uz dost skepticky.
Budem vdacny za kazdu radu.
Dakujem