Albertová poradna cez internet skúsenosti

Príspevok v téme: Albertová poradna cez internet skúsenosti
Miracles

Prosím vás, neviete ako to funguje? Čítal som že treba presne popísat problém len neviem do akej miery čo všetko mám napísať a za koľko asi príde odpoved. Na Modrom koníkovi som si o tom čítal v diskusii len vtedy som to len tak preletel a ked teraz tú diskusiu hladám tak neviem ju nájsť. Aj tu k tomu nejaký ludia písali tiež neviem už na akej téme. Pochopil som to správne že treba podrobne napísať aký mám problém a kedy to začalo atd. Lebo čítal som že vraj aj chce o chorobách rodičov aj iných chorobách v rodine ktoré sa vyskytli. To by bolo strašne vela informácií ani by som to všetko nezistil. Hlavne sa chcem vyhnút tomu aby som si dopisoval niekolko dní lebo potrebujem radu čo najskôr. Tak preto chcem napísat hned na začiatok všetko čo treba. Sekretárke som písal zatial mi nikto neodpovedal. Mám z týchto internetových poradní dost strach lebo som už do toho vložil dost penazí a nebol som vobec spokojný. V ČR som zaplatil Danielovi Čépemu dva razy po sto eur sluboval mi hory doli že dá všetko do poriadku boli to len dva hodinové telefonáty a som tam kde som bol nič sa nezmenilo. A ked som mu napísal že sa moj problém nevyriešil tak sa načisto odmlčal. Viem že pani Albertová je seriózna robila to dlho zadarmo teraz sa už za to platí čo chápem ale rád by som počul od niekoho kto to už u nej vyskúšal ako to prebieha a či mu to pomohlo. Nech viem dopredu na čom som a čo mám čakat.

Antik

Zadarmo si píše len so svojimi pacientami. Ak si nie jej pacient tak ju možeš požiadať o vyjadrenie k nejakému tvojmu problému ale za to sa myslím platí. Ale je to tuším symbolická suma. Niekto tu už o tom písal.

Eva Mlynarova

Musím potvrdiť čo píše Miracles. Pani Albertová radí aj cez internet a sú to platené služby. Sama som takú službu využila. Robí to len krátko ale asi nemala inú možnosť ked jej písalo tolko ľudí a každý len chcel radu zadarmo. To sa nečudujem kto dnes robí zadarmo? Ja aj bratovi platím keď niečo potrebujem z jeho firmy a pokladám to za normálne. To čo tu píšete tie rady zadarmo to sa týka asi len jej pacientov ktorí sa u nej liečia.
Miracles, neviem akú radu od nej potrebuješ ty, napíšem ti ako to bolo u mňa. Ja som napísala rovno sekretárke, pani Albertovú som vôbec neoslovila keďže som čítala že má toho vela a na maily velmi neodpovedá. Napísala som, že bývam na severe Čiech a potrebujem poradiť na diaľku, či môžem osloviť pani Albertovú. Sekretárka sa ma najkôr spýtala aký je to problém. U mňa to bol problém vzťahový komplikovaný. S partnerom, jeho rodinou atd. Máme spolu dve deti a rozchod neprichádzal do úvahy. O dva dni mi sekretárka poslala súkromný mail na pani Albertovú s tým, že najskôr je potrebné uhradiť sumu za túto službu na účet. To som zaplatila a hneď som aj pani Albertovej opísala v maili celý svoj problém. Následne som od nej dostala veľmi obšírnu odpoved čo ma samú prekvapilo rozobrala to úplne do detailov a musím konštatovať že mi jej rady ozaj pomohli. Neviem ako to prebieha ked má niekto problém zdravotný takže v tom neporadím.
Mne tento postup prišiel veľmi vhod. Ušetrila som si cestu za psychológom a aj peniaze, lebo to bolo lacnejšie ako návšteva u psychológa. A som presvedčená že toto by som na jednej návšteve ani nevyriešila. Čo pokladám za najvýhodnejšie že som si ten mail mohla viackrát prečítat a vždy ked mám pochybnost sa k nemu vrátim a oživím si to. Neviem ako na Slovensku ale v ČR takýto on line psychológovia fungujú už dlho akurát sú drahší a za každú jednu radu sa platí zvlášť. Toto mi prišlo cenovo velmi prijateľné a hlavne vyčerpávajúca odpoved s velmi účinnými radami. Už len sa ich držat.

sg

Ona cez internet neradi, len tym, co maju u nej zahajenu liecbu, chodia k nej aj imobilni, aj zo zahranicia..., objednaj sa na vysetrenie na mail alternamedica02@gmail.com...

Miracles

Ale je, určite ano, na Modrom koníkovi som o tom čítal. Tam písali že to robila dlho zadarmo a že teraz sa už za to platí ale vraj len symbolicky. Asi ju vela ludí otravovalo čo chápem ked to bolo zadarmo. Idem teda napísať radšej tej sekretárke a zistit podmienky.

Miracles

To viem ale nikde tam neviem nájst o tej internetovej poradni. Hlavne by som chcel konkrétne skúsenosti. Lebo píše tu vela ludí že u nej boli na vyšetrení ale ja som imobilný a bývam od Bratislavy daleko. Pre mna je ideálne poradit sa cez internet.

sg

K Albertovej musis ist osobne na vysetrenie po objednani u sekretarky, pocas liecby s tebou mailuje, inac nie, to nie je internetova poradna.