Cestovanie po Slovensku- hľadám

Príspevok v téme: Cestovanie po Slovensku- hľadám
Tina1231

Ahojte, hľadám nejakeho parťáka/parťačku na cestovanie po Slovensku. Idealne študenta, aby sme mohli využívať vlaky zdarma :-)
Na veku a ani na pohlaví nezáleží, ak si budeme rozumiet, tak nieje čo riešiť :)
Niekto kto ma rád srandu, nebojí sa a je otvorení novým možnostiam ako prespavanie v stane, vo vlaku, na stanici :-D
Budem veľmi rada ak sa niekto ozve

dobrodruhovsirak

To by aj mňa zaujímalo. Hľadám niekoho, kto má rád prespávanie pod holým nebom, v stane a išiel by aj teraz v zime niekam napr. na Chopok. Teplé oblečenie výhodou :)

NaRovinu

Pilcuk - Kto by mal už o teba záujem, preboha ? Si fandíš.
Pilcuka si nevšímajte, je toto zatrpknutý starý... starec.

Pilcuk

zuzazuza je zatrpknutá stará dievka, ktorá na každého útoči :-) Je to totiž moja známa, ktorá o mňa mala záujem, no ja som ju odmietol. Teraz ma všade prenasleduje a ohovára, takže poprosím túto osobu ignorovať.

zuzazuza

Pilcuk ma 49 rokov a doteraz nemal ziadny vztah a pritahuju ho baby okolo 20 rokov ale kludne aj mladsie. To iba ak ste doteraz nevedeli, pre istotu vam to tu pisem :) aby ste neskor neboli prekvapene

Mina5

Aaaa este som zabudla, ze ten novy preukaz budem mat uz tento tyzden a tak dedukujem, ze naco by ich vybavovali tak skoro, keby sme ich 2 mesiace nemohli vyuzivat, som sama zvedava :D

Mina5

Ano to viem, s VS je to podla mna preto tak, lebo zapis je az po letnych prazdninach, len ja idem na nadstavbu a zapis uz mam za sebou a na strednej sme si cestovne vzdy predlzovali tiez pred letom, tak preto mam nejaku nadej, ze moooznoooo :D waaau! Tak kupat sa v jazere mi nikdy nenapadlo, na otvorenych vodach kde nemam iste dno by som asi neplavala, lebo nemam dobru kondicku a rychlo sa zadycham, ale aspon nohy omocit moze byt tiez super :D ...isla by som kludne znova, nebolo mi vzdy vsetko jedno samej po tych lesnych chodnickoch :D a aj smutno, nemat sa s kym porozpravat :/ ...idem zapnut bednu a napisem ti na mail :)