Cestovanie po Slovensku- hľadám

Príspevok v téme: Cestovanie po Slovensku- hľadám
Tina1231

Ahojte, hľadám nejakeho parťáka/parťačku na cestovanie po Slovensku. Idealne študenta, aby sme mohli využívať vlaky zdarma :-)
Na veku a ani na pohlaví nezáleží, ak si budeme rozumiet, tak nieje čo riešiť :)
Niekto kto ma rád srandu, nebojí sa a je otvorení novým možnostiam ako prespavanie v stane, vo vlaku, na stanici :-D
Budem veľmi rada ak sa niekto ozve

Tina1231

Jáj, kedže to zavisí od ISICu, tak to budes mat az od septembra, ako nahle budes studovat na vyske

Ale to nevadi :) budem rada ak sa dohodneme a niekde vypadneme, turistiku neskutocne milujem, hlavne ked sa skombinuje s kupanim :D teda vyliezt na kopce a potom sa okupat v nejakom jazere

Mina5

To zalezi od noveho ISIC preukazu, ktory dostanem a uvidim odkedy bude platny, ale vdaka :D ...ja som z Trnavy :)
Pilcuk- cely jun som behala sama po stitoch Tatier, asi ten koment nepatril teda mne, ale nepoznam moc ludi v mojom veku, ktori by radi "turistikovali" :) je to super!

Mina5

Ahoooj :D ja som do predvcera hladala presne to iste, uz po maturite vlaky zadarmo nemam, moooozno od buduceho tyzdna sice budem (50% sanca), mam taku fintu na vybabranie so systemom :D tak ak by si nikoho nenasla, rada sa skontaktujem :) pripadne nemam problem zaplatit si par vyletov, prespavanie na staniciach je topka ^^:) odkial si ak sa mozem spytat? :)