zdravim mate niekto skusenosti s Biopron 9? mam silnu intoleranciu na laktozu a odkedy ich uzivam je mi este horsie krce mam nehorazne vraj obsahuju vysoky podiel laktozy tak sa pytam aj vas ? dakujem
biopron a laktoza
Húsenička, to bolo adresované autorke témy, nie tebe! : ) Ledaže by si osobne poznala jej stravovacie návyky...
Omen
netusim ale zuvacky zmrzlinu a podobne hlusposti my nepapame ked uz sladkost tak vyrobimja doma z obchodu ziadne, takze dietna chyba to nebude :)
kto vie mne bolo tiez povedane od mojho doktora ze obsahuje aj laktozu ale nie velke mnozstvo
pravdu sa nedozvieme ale biopron aj tak nie je dobry pri testoch zo spominanych 20 miliard bakterii nasli iba 420 milionov biopron by som nekupovala zbytocne vyhodene peniaze
co ja viemtak viacerym ludom viac uskodil ako pomohol
Húsenička, tak ja ti neviem, ale v zložení Biopronu 9 sa ž i a d n a laktóza n e n a ch á d z a!
Je tam 9 kmeňov VEĽMI silných vitálnych mikroorganizmov, preto má vo vo svojom názve 9, ďalej fruktooligosacharidy (prebiotiká), želatína a oxid titaničitý (prídavné látky). : )
Keď už tak problémy jej môže spôsobovať cukor, či prídavné látky, diétna chyba (zmrzlina, žuvačky, zubné pasty,...), nesprávna kombinácia jedál, nejaký liek alebo INÝ suplement (ak užíva), ochorenie, dokonca sa u nej mohla rozvinúť aj intolerancia na inú potravinu, či dokonca alergia. Bola by tu ešte taká tu taká možnosť, že má aj intoleranciu na mliečnu bielkovinu, potom tie problémy jej môže spôsobovať tento suplement.
mojej malej taktiez velmi uskodil Biopron nasa doktorka to obhajila rovnako laktozou v nichtakze na tom nieco bude
Omen manzel je gastroenterolog nase deti su obe intolerantne aj na laktozu aj na lepok a probiotika Biopron nie su na to vhodne
zaroven vacsina probiotik laktozu obsahuje preto su pri intolerancii vhodne druhy kde je to prave pri tomto probleme urcene
Húsenička, odkiaľ máš informáciu, že Biopron 9 obsahuje laktózu?
dakujem ti velmi pekne
no vsimam si ze tu ludia moc neporadia iba v nepodstatnych temach :/
Biopron ma v sebe laktozu a slusnu davku.
Ak mas intoleranciu a potrebujes probiotika odporucam ti Probiofix imun, tie su vhodne aj pri intolerancii na laktozu.