tlak v pravej polovici tváre

Príspevok v téme: tlak v pravej polovici tváre
jadranka22

čaute poraďáci

už si pripadám ako hypochonder, aspoň si to už asi dr. o mne myslia. Už dva mesiace riešim zdr. problém. Najprv ucho - tlak v pravom uchu, teplo, akoby šteklenie, svrbenie - ťažko to aj opisovať - ORL - všetko ok až na krivú prepážku /a na pravo kvôli tej prepážke mám nejako viacej výstelky či čoho - už ozaj ani neviem -ale polypy nespomínala- a to mi vraj môže tlačiť až na eust. trubicu a preto to ucho. Ale odporučila aj zubné. Takže chodím už so zubami a nie a nie s tým skončiť, jeden robí problémy po ošetrení a výplni kanalikov začal bolieť, teraz je opäť vyvrtaný tak je ako tak kľude i keď na dotyk bolí aj pri dotyku na líce. Súčasne celé tieto 2 mesiace cítim tlak za pravým okom pri vnútornom kútiku lepšie povedané a pod okom, občas na lícnej kosti, občas až v pravom spánku. Na pravú dierku som zistila takmer nedýcham /keďže ľavá je v pohode nejako si to neuvedomujem/. Ale čo ozaj neviem - čo s tým nepríjemným tlakom, jeden tvrdí, že zub, druhý , že prepážka. No asi si vyberiem sama, ale už ma to nebaví je to nepríjemné, otravné a som z toho už aj podráždená. Mali ste niečo podobné ak áno ako ste riešili, lebo už ozaj mám pocit, že najlepšie je sa zdiagnostikovať sám a k dr. už ísť rovno s návrhom, že je to to a nechať už len liečiť ?

Hohnyt

Ahoj mala som to iste.Ak tam mi napis na e-mail
ngcrus19@gmail.com tiez som chodila po vysetreniach az mi poradil doktor jedne lieky nie su na lekarsky predpis a zabrali

vikic11

Ahoj .Chàpem ako ti je tiež som si tým prešla a ešte to pokračuje.Prosim napíš mi na email .Pomôžem ti a tam si o tom popíšeme keď budeš chcieť.Email vikiciki@azet.sk