Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kde spoznat zenu ? kam chodia nezadane zeny ?

Príspevok v téme: kde spoznat zenu ? kam chodia nezadane zeny ?
no-kde

V tejto dobe je nemozne normalne spoznat zenu. Kde ich clovek ma stretnut ??? kam chodia ??? existuju vobec take ktore nie su uz obsadene a su pri tom normalne, bez nejakych zavad ?

Som spolocensky aktivny a pri ziadnych prilezitostiach a na ziadnych miestach nie je realne spoznat nezadanu zenu ktora niekoho hlada. Takychto zien je v spolocnosti vonku tak malo, ze ich clovek jednoducho bezne nestretne.

no-kde

muzKE

No a kam chodia ? co robia ? venuju sa nejaku sportu relaxacne ? chodia na nejake akcie ? maju nejake zaujmy kde sa stretavaju s ludmi ?

Ty sa s nimi aj realne stretavas a mate nieco spolocne ?

lucylucy

taká istá otázka, ale na opačné pohlavie :D :D .. všade kam sa pohnem, samí zadaní, a tí, čo sú voľní majú 18 :D :D .. tiež nepoznám zo svojich známych nezadanú ženskú, iba seba :D :D :D .. takže kde sa pstatné túlajú, to nevie ani kristus, ja osobne sa motám po horách, skús hľadať tam :D :D :D

muzKE

ale sú, len ja vo svojom okolí kde bývam a žijem poznám 9 takých nezadaných a slobodných žien a sú medzi nimi pekné čo sa až čudujem že sa nevydali a potom také menej pekné kde sa tomu ani nečudujem :D
Neviem koľko máš rokov ale tie čo poznám ja majú všetku nad 35

Pilcuk

Ak nezarábaš nadpriemerne, nevyvážaš sa na nejakom drahom tátošovi, nie si vplyvný atd., tak je mimoriadne nízka pravdepodobnosť, že sa stretneš so záujmom žien, napriek tomu že ženy sú všade naookolo. Budú k tebe odmerané, hrať sa na nepočujúce, nevidiace, občas sa zasmejú, že čo za chudáka okolo nich prešiel, to je všetko.

Ak zarábaš slušne, máš auto, dom atd., nemal by byť problém. Pre ženy sa staneš viditeľným, atraktívnym a budú ťa obletovať ako osy med...