Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kde spoznat zenu ? kam chodia nezadane zeny ?

Príspevok v téme: kde spoznat zenu ? kam chodia nezadane zeny ?
no-kde

V tejto dobe je nemozne normalne spoznat zenu. Kde ich clovek ma stretnut ??? kam chodia ??? existuju vobec take ktore nie su uz obsadene a su pri tom normalne, bez nejakych zavad ?

Som spolocensky aktivny a pri ziadnych prilezitostiach a na ziadnych miestach nie je realne spoznat nezadanu zenu ktora niekoho hlada. Takychto zien je v spolocnosti vonku tak malo, ze ich clovek jednoducho bezne nestretne.

lucylucy

nikoho som si neulovila, pokiaľ viem, to, že som trápna by povedal akurát tak niekto s komplexami, pretože vyrovnaný človek by to povedal rozumne, neurážal by ostatných, ešte k tomu aj niekoho, koho absolútne nepozná a tak či tak ma tvoj názor absolútne nezaujíma .. ak si si myslel, že sa tu teraz zrútim a začnem depkárčiť nad tým, že som ,,trápna”, tak si na omyle .. radšej budem trápna ako nudná ;)

Lucyrasto

Nie to, ze si trapna je fakt. Dokazujes to kazdym prispevkom a rasto je aj tak buzna, tak sa netes, ze si si zufalo niekoho ulovila na svoj trapny humor.

rasto212

Ja mám rád aj slaninu, takže mi to nevadí, ukáž sem fotku nech sa kuknem či si pre mňa dostatočne tlstá :D