kde spoznat zenu ? kam chodia nezadane zeny ?

Príspevok v téme: kde spoznat zenu ? kam chodia nezadane zeny ?
no-kde

V tejto dobe je nemozne normalne spoznat zenu. Kde ich clovek ma stretnut ??? kam chodia ??? existuju vobec take ktore nie su uz obsadene a su pri tom normalne, bez nejakych zavad ?

Som spolocensky aktivny a pri ziadnych prilezitostiach a na ziadnych miestach nie je realne spoznat nezadanu zenu ktora niekoho hlada. Takychto zien je v spolocnosti vonku tak malo, ze ich clovek jednoducho bezne nestretne.

listok

bludie
do barov a na disky chodia aj vydate a rozvedene osobne poznam niekolko takych, decka doma u starych rodicov a matky trsaju na parkete s poharikom v ruke

Rubezla

No-kde aaa koľko máš rokov ?:) Ja mam ten istý problém tiež, ale zase môžno je to tým že niesom super spoločensky aktívny človek _". :D

0v3cka

zalezi ako staru. Ja som napr bol ako 22 rocny na dvoch kurzoch salsy. Partnery sa tam striedali asi kazdych 5 min a dalo sa tam mierne poklabosit a tak 50% zien boli asi take 30-35 rocne. Fakt som mal pocit ze si hladali partnera lebo boli dost koketne... ak hladas nieco v tejto kategorii tak je to to prave pre teba :) Tie kurzy boli v normalnom bare a pred a po tam ludia klabosili.

SomSvetlo

Takze ako ich najst .... jednoducho ano hladaju bohateho na velkom aute a tak je to prirodzene chcu byt zabezpecene , ale na to im staci naznak neakej istoty.tu je navod bud upraveny to neznamena aby si siel vo fraku ale oblec sa vkusne a pohodlne chovaj sa extrovertne žovialne nic preds nie je problem pri rozhovore sa neboj fantazirovat v ramci reality . neprezrad o sebe nic viac ako je nutne rep vytvor okolo seba auru tajomna . kazdeho koho poznaš nahlas pozdrav (a mozes aj koho nepoznas oni odzdravia vacsinou) ak pijes pi nieco drahe nemusis vypit 6 litrov borovicky za 60€ ale 3 x 4 panaky niecoho draheho a pomali upijaj srkaj , hlavne sa neozer. temy vhodne na komunikaciu kultura filmy zaluby a samozrejme pocasičko. Nikdy nevnucuj svoj nazor skor sa ju snaz vypocut (ak ta nudi len jemne prikivuj a hladkaj si bradu myslet mozes pri tom aj na jednorozce) vysledok pre kazdu zenu budes zaujmavy . Nevedia kto si nevedia ze nic nemas ale chcu ta , hlavne nehovor nic konkretne napriklad idem si kupit najnovsi mercedes musis povedat idem si kupit auto hladam nieco zaujmave co mi tak rok dva posluzi (zena si mysli chlap si ide kupit neake nove auto na rok ci dva a potom nieco nove realita kupis staru skodovku zaujmava bude tym ze drzi po kope a dufas ze ten rok dva vydrzi) ked takto zbalena zena sa chyti jemne ju davas na dalsich rande do reality a potom jej bude trapne ti povedat ze sa nachytala aby nevyzerala ako hlupana a ostane s tebou.. pzn. Uz som 10 rokov štastne zenaty a mam 3 deti :-D