Aké hrnce?

Príspevok v téme: Aké hrnce?
sunnygirll

Ahoj ahoj, prosím vás, mám problém... nikdy som nemusela hrnce kupovať, všetko mi zostalo po maminke, ale už by bolo asi treba zaobstarať nejaké nové a zdravie neškodlivé. Mám kupón od Tescomy, tak by som si chcela kúpiť hrnce tam a tak hľadám niekoho, kto odtiaľ má hrnce a je spokojný... vzhľadom sa mi páčia tieto eshop.tescoma.sk skúsenosti mám s rôznymi druhmi hrncov a kastrólov, liatinové ani keramické nechcem, najradšej by som bola za také tie úplne obyčajné, len by som bola rada za skúsenosti... Ďakujem pekne a prosím o zhovievavosť ;)

DoktorExitus

Výborné sú nemecké Woll, napríklad na palacinky, lievance, podlesníky, vôbec nemusím použiť olej a povrch sa nelepí a môžu ísť do rúry, lebo rúčka je odnímateľná

Emma3

Tescoma je super, tie máme tiež doma a nemôžem na ne jedneho krivého slova povedať. Ale minule som tiež našla hrnce a panvice za dobrú cenu aj v letáku od Teska na andigo.space a povedala som si, že to skúsim za tú cenu a na moje prekvapenie boli dosť dobré :D

Atulina

Já letos zkusila koupit hrnce od celkem neznámého eshopu www.bonio.cz. Ale dorazilo vše hodně rychle a vypadá to, že to bude kvalita. Jinak hrnce dostane má ségra, která se před měsícem odstěhovala do nového bytu a má málo hrnců.

Zuza3322

Moc pekné hrnce za dobrú cenu má teraz Kaufland: www.letakytentotyzden.sk Už som ich tam videla ale viackrát. Tescoma je tiež super, len mi príde až zbytočne moc drahá :-)