Brigáda iba za 2€ na hodinu. Mam to zobrať?

fraiseee

takeho sefa som mala v byvalej praci aj ja....dom mal ako haciendu dva mercedesy na dvore a vsetkych tlacil robit na dohodu a polovicny uvazok za 140 eur....pre nikoho neboli peniaze ... predpokladam ze riaditel tvojej restiky je taky isty... nebrat a hladat nieco lepsie platene...

Defcon

Za dve eura / hod robit. -)))) a este tak, ze budes robit tam kde bude treba, chvilu v kuchyni, chvilu v bare....takze sa nezastavis a budes robit stale tam, kde bude najviac prace. V ziadnom pripade.

NieNieNie

Nie! 2€ je veľmi málo aj na brigádu, čisté zdieranie... A presne vďaka takým, čo takéto brigády berú, je to tak ako to je. Keby to každý odmietol, tak zamestnávatelia by boli nútení zdvihnúť hodinovú sadzbu na adekvátnu sumu (alebo by tam teda mohli ísť makať oni sami)... Majte hrdosť a sebaúctu preboha a nerobte otrokov za almužnu!

denisaf

čisté zdieranie zarobíš akurát tak majiteľovi na nové auto a ty sa tam zoderieš...práca v reštike je drina istý čas som pracovala v reštike... ten majitel nechce zamestnať nikoho na normálny tpp a dať človeku plat a zmluvu... nájdi si niečo lepšie....

Janusa555

8 hodinovy pracovny cas a takato almuzna?? Toto je sila co sa deje na Slovensku treba dat ludom riadnu pracovnu zmluvu a normalny plat!! Ak budeme brať takto slabo platene miesta nikdy tu lepsie nebude. Nebrat!!!

Mrauka

Hlavne, ze placu po roznych mediach ako nemozu zohnat ludi. Za almuznu? Ludia pracuju kvoli peniazom, kvoli nicomu inemu.

Mrauka

Povedz mu, ze to vezmes, ak da min.3 eura na hodinu. Nauc sa vyjednavat o svojom plate. A tiez, nech konkretizuje kolko hodin denne/tyzdenne aj v zmluve. Urcite nie, ze na ruku. Neskor tak budes makat len za obed zadarmo.