Ahojte. Do večera sa mám ozvať šéfovi. Je to práca v reštaurácii. Obed zadarmo, voľno kedy budem potrebovať. Robila by som kde by bolo treba. Buď kuchyňa alebo na bare ale iba za 2€ na hodinu... robila by som približne 8 hodín. Cez víkendy dlhšie. Neviem či to mám zobrať. Prosím pomoc.
Brigáda iba za 2€ na hodinu. Mam to zobrať?
Urcite nebrat ubohost
Otazne je v akom meste atd. Ak mas alternativu tak nie. Ak nemas tak nemas. Toto za teba nemoze rozhodnut nahaodny clovek na fore.
Co ma zase sokuje su rozne zivly co tu vypisuju ako ma clovek na SK minimalku pritom ak je v McDonalds 4 EUR/h tak je to hned 700 EUR nehovoriac o tom ze na McDonald sa nadava ze platia almuznu.
Som študentka. Vyplácal by hneď na ruku. Keby sa mi tam nepáčilo, tak by som mohla odísť hocikedy keď je to len na dohodu?
Nie!!
To je hrozne málo ked si zoberieš len v takom McDonalde máš minimálne 4 € na hodinu. Ako brigádnik by som pod 3 € na tvojom mieste nešiel.
podľa toho či ti to stačí....naderieš sa a toľko málo.... Neviem každému je to inak... jednému málo, druhý si s tým vystačí. Musíš vedieť ty. Nepíšeš či žiješ sama....
Určite nebrať. Je to neskutočné zdieranie, radšej choď do McDonalds a dostaneš 3,5 Eura na hodinu a lepšie benefity.