Je lepšie to mať teraz čím skôr za sebou

Príspevok v téme: Je lepšie to mať teraz čím skôr za sebou
Velminepokojna

Mám už 27 rokov a som stále panna. Nejako som to doteraz neriešila, väčšinou som sa sústredila na školu a chalanov som odsúvala bokom, že mám čas a tak, lenže odvčera som si akoby rázom uvedomila, že mi už doslova ťahá na tridsať a nemám za sebou základnú ľudskú intímnosť. Bojím sa, že už je pre mňa neskoro, že ma už nik nebude chcieť, kvôli tomu, ja viem, že sa nájdu aj taký ktorým by to nevadilo, ale v podstate to ľudí hneď aj odradí. Možno som už nadobro odpísaná. Skúšala som aj pokec, ale keď som videla tých ľudí, prišli mi všetci taký skúsený, v podstate mi každý koho stretnem alebo zbadám príde skúsený a hneď ma to tak zabrzdí pri nadväzovaní vzťahov. Rodičia, rodina, známy, priatelia na mňa veľmi tlačia, majú určité poznámky, ktoré sa ma dotýkajú. Veľmi. Nechcem byť kvôli tomu teraz v očiach iných čosi menejcenné (stačí, že to som vo svojich vlastných). Povedzte mi úprimne. Mám hneď riešiť zoznamky, aby som sa aspoň toho čím skôr zbavila? Cítim taký nepokoj, že mi pribudnú ďalšie roky, a ďalšie a potom už ostanem navždy stará panna. Neviem, čo robiť. Niekedy mám kvôli tomu až samovražedné myšlienky, lebo sa mi to vidí spoločensky veľmi dôležité.

Lentak11

Neber to ako tragediu,skôr ako cnosť.Pre niektorých mužov budeš mať vetsiu cenu takáto .Skôr ries ako a kde si nájsť chlapa na vzťah.Neni hanba byť pannou to len dnešná doba vykresľuje ženu ináč.

Jax

Je vela zlych dovodov, preco o to prist, ale nejake nazory druhych su jednym z tych najhorsich.
Toto nie je sutaz, mala by si to sama chciet a hladat si chlapa na zivot, nie na 5 divnych minut.
Takze odporucam hladat chlapa, s ktorym si budes mat co povedat, budete mat spolocne zaujmy a budes sa s nim dobre citit. Ostatne pride samo, nejake skusenosti vobec neries.

Legoland

Nebuď smiešna.. že vraj "spoločensky veľmi dôležité" :D. Čo to máš napísané na čele? Nechce sa mi veriť, že máš naozaj 27 rokov, podľa toho čo píšeš, ako keby si mala tak 15. Keď budeš staršia, zistíš, čo je v živote naozaj dôležité, ale tento tvoj "problém" skutočným problémom vôbec nie je.

xyz xyz

joj, co by som dala za to, keby som sa v Tvojom veku bola byvala vykaslala na chlapov a nezahadzovala sa, radsej by som teraz riesila Tvoj "problem"