Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neúspěchy ve škole

Príspevok v téme: Neúspěchy ve škole
Obycejnyclovek

Proč jsou vlastně někteří lidí neúspěšní ve škole? Proč jim dělá problém učení? Proč je škola stresuje? Důvodů je asi mnoho a je to spíše otázka na vás. Já byl ve škole na prvním stupni čistý průměr (nějaké jedničky, dvojky i nějaká ta trojka) na druhém stupni to bylo podobné, ale ke konci základní školy se to zhoršilo a já měl z matematiky za 4! Matematika a cizí jazyky mi nikdy moc nešli, jen pokud jsem dřel, tak jsem byl v tom průměrný! Na střední škole jsem byl dokonce podprůměr a musel jsem ji opustit, já zvolil pro mě docela těžký a nezáživný maturitní obor a nešlo mi to. Takže se školou jsem docela válčil. Stále si říkám, kde byl u mě problém. Co se týče paměti a IQ, tak nejsem žádný zázrak-na něco mám paměť dobrou, na něco ne. V IQ testech se pohybuji někde kolem +- IQ 95. Možná mám na studium nízké IQ, protože i v testech OSP a TSP mám velmi nízký percentil, tak nevím. Díky za odpovědi.

alexiara

Jednoduchá odpoveď - nie pre každého je škola určená. No aj bez titulu sa dá v živote toho fakt dosť dokázať

Bnb

V IQ testoch sa len dozvies ako ti idu IQ testy, aku mas logiku a priestorove videnie, pre to ti asi nejde matematika. Kazdemu nieco ide a nieco nejde. V skole sa aj tak vacsinou ucia blbosti, mozno si mal nestatsie na nie dobrych ucitelov. V skolach v CR a SR ide hlavne o memorovanie a s tym sa netrap, ze ti to nejde.
Zameraj sa hlavne na to co ti ide :)

GOING

Nemiešaj a nespomínaj stále to čo ti nejde. Jednoducho to nešlo a zmier sa s tým. To sa nezmení.
Skús rozvinúť to v čom si dobrý a na tom sa snaž stavať.

Pokiaľ ťa zaujíma iba IQ to ide hore do cca. 45-ky.