Nechcem dieťa

Danka4568

Pozri si na youtube video od youtuberky surovadcera ...ma tam jedno video o tom :) mozno ti pomoze ak si ho este nevidela a urcite rada ti pomoze ;) velmi dobre dievca

Neviemcostym0000

Nepotrebujem to, v podstate to je k ničomu, ale je dobré vedieť, že tu je niekto možno podobne zmýšľajúci.

dalsi…nemyslím si to, že nechcem mať deti znamená, že ho rada nemám. Ak si sa dal dokopy s niekým, kto deti chce a ty si ich nechcel, tak to je asi možno aj normálne, že by si tú možnosť aj pripustil. Vedela som, že nechcem mať deti, a preto som si aj niekoho, kto deti mať nechce hľadala.

Ako som to už spomenula v príspevku nižšie, ak deti mať bude chcieť a kvôli tomu so mnou nebude chcieť ostať, tak budem považovať rozchod sama za správny. Len on hovorí, že ma to prejde, keď na mňa prídu biologické hodiny aj keď som sa mu to už snažila vysvetliť ale on to nechápe.

sajmilinka

si dúfam pripravená na to, že to bude asi váš posledny párový rozhovor.. nuž ale keď si o tom presvedčená...

dalsi

Neviemcostym..., ja som tiez niekedy, teda skoro nikdy nechcel deti, dost vela rokov, nevedel som si to predstavit, no ked som spoznal jednu zenu, ked som ju zacal mat naozaj uprimne rad, a veril som jej, tak som zrazu zacal aj tuzit po detoch, ako sa na nu budu podobat, atd.
Aj inak povedane, ak mam zenu naozaj rad, a aj keby ja osobne by som deti nechcel, urcite by som tu moznost pripustil, ak by to chcela ona.
Podla mna svojho partnera nemas rada, mozno ani nedokazes mat niekoho rada.

Anyone

Ja sa tym ludom vobec necudujem, hlavne ked ich vychovavali nejaki alkoholici, pripadne ak doma boli bitky, ak na nich rodicia zvysoka sr..., tyrali ich, tak to maju proste v podvedomi. Mne mater robila neskutocne zle, psychicke tyranie na dennodennom poriadku, alkoholizmus, doma sa premlelo tolko chlapov, ze cela dedina o nej hovorila ako o najvacsej k..., dosran.., dostan... chodila kade tade. A vidim tie dosledky na sebe, k deckam ani blizko. A ta reklama co teraz chodi mamiii mamiii chce sa mi grcat normalne. Sviatok matiek hnus, grc, hnoj, ako keby kazda mater bola dobra a suk.. neexistovali. Pre mna slovo mama=najvacsi odpad