Nechcem dieťa

Pilcuk

Toto je tá dnešná, úžasná doba, kedy čoraz viac žien, zdravých žien odmieta potomstvo. Len by ma potom zaujímalo, prečo ženy využívajú všetky výhody vyplývajúce z toho... že sú ženy a ešte vyplakávajú, aké sú znevýhodnené, nechávajú sa vydržiavať od pracháčov, takmer všetkú robotu nechávajú na mužoch atd...Tie ostatné si zas naopak nechajú spraviť decká, aby si poistili slušný prijem od bohatých sponzorov...

Neviemcostym0000

A prečo nie formou adopcie ? Len kvôli génom ? Je to hlúposť. Môj názor je taký, že je rovnako ťažké sa starať o vlastné ako aj o adoptované ak ho príjmeš za svoje.

Ak so mnou nebude chcieť byť kvôli tomu, tak budem sama považovať rozchod za správny. Strácať čas nechce hádam nikto.

musiclover

Ani ja nechcem a mám veľa rôznych dôvodov. Nikdy som nepociťovala žiadne pudy a niektoré dôvody sa časom zmenili, resp. ich pribudlo - za tie roky človek premýšľa inak, aj nazbiera rôzne skúsenosti.

trunchelicka - neviem, z čoho si v šoku. Ľudia už by konečne mohli pochopiť, že nie sme všetci rovnakí, plus každý si niečo zažil, takže to, že nechce niekto dieťa môže byť dôsledkom strašne veľa vecí a ostatní by to mali rešpektovať a brať ako úplne normálnu vec.

alexiara

Hmm a si pripravená aj na takú možnosť, že už s tebou nebude chcieť byť? Čo ak on dieťa chce a nebude chcieť už s tebou strácať čas

trunchelicka

som v soku, ze niektore zeny vobec nechcu deti...je mi jasne, ze nie kazda z nas ma vztah k detom...ale myslim, ze kazda zena k tomu svojmu si vztah vie najst...uz len to, ze ho 9 mesiacov nosi v brucku je urcity vztah s nim...

sachovanka

Formou adopcie?? A to uz preco, ked mozes mat svoje vlastne dieta?? Vies ake je tazke, starat sa o cudzie dieta????

Neviemcostym0000

Dopadlo to tak, že súhlasil. Neviem kde odrazu nastal problém. Svoj život o 20 rokov nevidím s deťmi. A ak už aj možno, tak skôr formou adopcie.

nahrane

skus identifikovat dovody preco nechces a mozno prides na to casom prides ze mozno by to aj slo za nejakych podmienok. A mozno nikdy nie, skus si predstavit zivot o 20 rokov, kde sa vidis, co by si chcela. Ja som 50/50 za ano aj nie. Kebyze mam partnera co nikdy nechce deti bola by som bez nich spokojna. Nie je to tak, ale nasli sme spolocnu rec ako to zvladnut. Ide mi hlavne o prve roky, odmietam sediet roky doma, vzdat sa prace a aktivit. Nastastie je materska len 3 mesiace v krajine kde zijem. Rodicia su dvaja a maju sa starat 50/50. Ak by som nemala partnera ktory to vidi rovnako ale chcel by vsetko nechat na mna tak by musel hladat inu. To bol pre mna najvasci strach a dovod preco som nikdy nechcela deti ze by som musela roky ostat doma a nemat zivot. Vidim to kamoskach ktore maju a deti takto dopadli. Ja to odmietam. Mozno mas nejaky podobny blok a potrebujes to len vyriesit, a mozno ich naozaj nikdy nebudes chciet, to zistis ale neskor. Btw, ja tiez nepocitujem nejaky brutalny cit voci detom, a ani sa nad detmi nerozplyvam. Ale vies kolko zien to ma rovnako a svoje deti lubia? To len dnesna doba je drbnuta kde sa kazda matka ma ist po*rat zo vsetkych deti.