Ako nejesť sladké

Príspevok v téme: Ako nejesť sladké
Anonym20

Dobry deň
rada by som vedela ako nejest sladké doma, ked to kupujú vasi rodičia? Lebo oni to kúpia a ja si poviem ze také nejem, lenže mna to láka si dať a potom neodolam a mám výčitky...(uz som im aj hovorila nech si to schovaju, lenže vzdy to dajú tam kde to uvidim)
Ja sa snažím jest zdravo a aj cvičím lenze keby nekupovali tie sladkosti... prosim poraďte :)

bludie

ohľadom tohto vôbec neviem poradiť, lebo aj ja kupujem sladké a potom ma to stále láka si niečo dať..ale mám ultimatum a môžem iba jednu sladkosť denne a to buď ráno alebo na obed ku káve..

GOING

Myslím si, že ti chcú tak dobre až ti tým škodia.
Nie vždy čo si rodičia myslia musí byť dobré pre teba a tvoj vývin.
Jednoducho si nevedia uvedomiť čo je pre teba dobré.

Ty máš vlastný vývoj ako človek
je to proste vplyv domáceho prostredia.

Nie si sama. Sú aj rodiny kde sú také zlé vzťahy, že malé deti nechcú žiť / nebaví ich život na tomto svete a nemôžu z domu utiecť lebo sú malé a musia to znášať, že sa narodili do zlej rodiny až sa im to zhmotní do nejakej choroby (choroba z prostredia).

horalecka

Tomáš je rozdiel poblázniť chuťové poháriky a zasýtiť žalúdok. Nejak si mylis pojmy a celkovo snažíš sa radiť vo veciach o ktorých nemáš šajn.. A čo mi je z takého kalerabu, keď v očiach mám horalku? Sladucku, voňavú, chrumkavú, rozplyvajucu sa na jazyku? Skôr by som autorke témy odporucila začať brať chrom- ten znižuje chute na sladké, takisto horké potraviny alebo vyskúšaj nejaké čaje.

Tomas12345

Napríklad tak, že si okrem sladkosti das nieco nizko kaloricke, nieco co ti zasýti tvoje chutove bunky, napriklad co taký kaleráb ?

martiana

to ta cvici mat este vacsie sebaovladanie, ked to tam vidis. ale presne viem o com hovoris. len rozdiel je v tom, ze ja tie sladkosti kupujem pre mojich ale vela krat aj mne stane, ze neodolam a dam si nieco sladke.

Anonym20

pomocnica - skúšala som s nimi hovorit nech to nekupuju, a stále to kupuju uz som im povedala ze nech to schovaju, aj nieco schovali lenze potom to tam zase daju :(
Alebo kupuju biele pečivo, a to sa moc nedá schovať

fullhd

...pockaj ked sa ozve zub...a budes musiet ist o polnoci na zubnu pohotovost pretoze bolest bude tak neznesitelna ze nebudes mat na vyber...