s partneromm sme si skocili do vlasov,nie poprve,co s tym

Príspevok v téme: s partneromm sme si skocili do vlasov,nie poprve,co s tym
Zabkakatka

Ahojte vospolok
Hambim sa za to a je mizle z mojej situacie.
S partnerom s kt sme spolu 9,5 roka,sme mlady, sme si nie poprve skocili do vlasov takmersme sa pobili pri hadke..
Je to odsudeniahodne ja viem,a dufam,ze aj on to vie.ale nevieme zvladat svoje emocie.ja uz ani neviem,ci sa lubim,ved partneri sa nestrkaju a nebiju nie?
Totiz stalo sa to,ze ma sere strasne uz dlhe roky tym,ze mi slubuje,ze poriadi byt a namiesto toho lezi pred futbalom alebo zaspi na gauci je jedno ze spal je den atak..on si v pohode zadrichme kde chce.
Zase pozeral ten avoj ftbal a este aj zaspal ,a povedala som mu predtym,ze nech sa mi povenuje trosku asi viete ako to myslim,a on zaspal na hodinu pred telkou.
Ja som sa ansrala treskla som z dverami a sla sa vyvetrat von.medzitym som mu napisala sms,ze nech si zbali svestky lebo mu ivh vyhodim,ignoracia v mojom byts totalna nestalo sa to poprve,
Potom sa prevral a ked son sa vratila z vonka bol tam tak som zacala ziapat,nsch vypadne vyhodila som mu jeho veci na zem,a on nesiel,zacala som mu nadavat,ze je ignorant,a ze sima nevsima,on ma zacal ansilu za ruky chytat silno ze nech nehystercim,ze mi drbe,zw co sa take stalo ze ma pravo spat kedy on chce.Tak dojdete k frajerke zapnete si tv a zaspite namiesto sexu?jacala som nech ma pusti,ze zavolam policiu ak nevypadne,uplny amok som dostala po tom co mi povedal,ze ma as nechcel vidiet a radsej chcel spat,tak som mu tresla do ruky a ramena nech vypadns,tak mi povedal,ze som jebn..
Hysterka nech sa dam liecit.Tak sme sa natahovali,ziapali po sebe akoro sme si vlasy vytrhali navzajom a som mu povedala,ze ho mam chut zabit za to,co robi,ze mi ublizuje zase ma schytil za ruky a vysmykla som sa mu a za to som ho kopla do holennej kosti,nech sa spamata,ze mi ublizuje.
Potom sme este dlho bojovali a nakoniec som to nervovo nevydrzala a zosypala som sa psychicky zacala som revat a otupela som.sla som do vane sa umyt studenou vodou.
Potom to preslo a on sa tiez skludnil.
Taketo excesy sa zial nestali poprve,niekddy sa pochytime fakt strasne ja som mervovo v prdeli,hystercim pre niekt.veci..Ziadna nasa hadka aa nezaobide bez najhor.nadavok a zial od ajnuara toto bolo tretie fyzicke utocenie. Som zo seba aj zneho zufala,navonok posobime normalnym vyrovnanym kludnym dojmom,v sukromi by sme sa aj pozabijali.teraz nevieme ako sa jeden k druhemu spravat,sme zo seba vykolajeni uplne. Za posledny mesiac to bola druha vyostrena takto hadka .co bude dalej ved nejsme agresory predsa

Ovecky

Zena ty si spamataj pre kristove rany! Tvoje spravanie by bolo adekvatne v situacii, kedy by ta chlap ponizoval, urazal, napriklad by ti hovoril, ze si neschopna, skareda, tucna, keby ta podvadzal a podobne. Vtedy by si zasluzil po papuli, aby sa spamatal, aj ked skor od tvojho brata, otca, alebo kamarata. Ale za toto?

Zabkakatka

Aa pome estedo mna..
ne som ani hysterka a ani spro**a je bezne,ze ma vytaca tym,co robi.on zaspi hocikde,niekedy aj za volantom chce spat,vraj unava stale ale nic nu neni,ja som viac chora ako on,testy ma ok,aj n astitnu aj n aine.proste je znudeny,uhundrany ako 60 rocny chlap,priton ma malo strasne rokov neni chory,ja ochoriem z neho,uplne ma demotivuje a frustruje,ako sa sprava,aky je lenivy,a este aj obhajujs,to ze sa mu stale da spat,ze no a co,sak chcem tak spim.nemam vacsieho nervu,kedd toto zacne a ja udajne ako dobra manzelka by som ho mala zakryt perinou!!mi odkazal.to isto,cez den nepoznam nikoho kto by spal,pokial nema chripku,to co je za deb**na a on to poklada za normal.moja babka sttorocna nespi anevie spat ani v noci.ja chcem stale byt akcna a ziva,tiez neviem,ci to znesem v buducnosti.
Toto vsetko,nahromadena frustracia sa prejavila tym,ze som zacala kricat po nom,normalne,kazdy krici ..a on mi nemal chmatat ruky,sak som ho nebila!
Nezhody sa neriesia bitkou,a to ze som ho prepleakla po ruke,iba preto aby ma nechal na pokoji a nedotykal sa ma.Lebo m stale krutil ruky a zapastia.
Nezvladam to.
On sa z toho smeje.ako.....keby bol..ved viete

Namieato cinnosti,trebars sexu zadrichme pred futbalom.pre mna je futbal tortura,nedokazem na to kukat ani minutu chytaju ma nervy,pomala hra..

Ale nic by mi tak neavdilo,ani to ze lezal,ani ze kukal futbal,ksbyze aa sopredu na tom dohodneme,ze keby ni povie,vecer kukam futbal,ok?sprav si program,poviem dobre,a spravim si program,zacnem pucovat skrinu alebo kupelku,ale nie,on bez slova ma odignoruje v mojom dome a este j saj drzy a bez slova...

ziadnyzmysel

Si hysterka ako tu ludia pisu, ale verim ze je to cele umocnene takym katastrofalnym vztahom aky mate. Situacia sa da riesit aj bez revu. Ale k veci, naozaj si ides takeho cloveka brat?!!!! Ved vy ste uplne rozdielny. Jemu treba babu ktora tiez tolko spi a bude sa s nim spokojne valat pred telkou. Ty si akcna, ziva a takeho cloveka k sebe potrebujes. Niekoho kto este teba unavi svojou aktivitou. Vies si predstavit s nim zivot? Ved sa dostanes akurat na psychiatriu ked uz na to zrela teraz nie si. Chodte od seba a uvidis ako sa ukludnis. Ty si len na nom vybijas svoju frustraciu z toho ze nie je viac taky aky by tebe vyhovoval ale cloveka jednoducho nezmenis. Na otazku ci bude taky isty aj po svadbe je len jena odpoved. Svadba ludi urcite nemeni, bude to vsetko tak isto a najskor aj horsie. Takze netrap jeho aj seba a najdi si niekoho kto k tebe pasuje. Ak budes potom stale hystericka, tak uz je to na odbornu pomoc.

Pocitac2

Chudak chlap. Keby mam mat sex s takou hysterickou tak sa radsej tvarim ze spim. To ze si hlupa a cholericka osoba je snad jasne ale neviem kto je hlupejsi- ci on, ked s tebou stale ostava vo vztahu. Nechapem ho

0v3cka

Zabkakatka donut ho ist k lekarovi. AK normlane spal tak toto nieje rozhodne normalne. Tiez mi pride divne ze ty si myslis ze on spi lebo sa mu chce. Celkovo mi prides ako histerka. Ten futbal tiez nepochopim, nikdy ma to nebavilo a dopozerat to je pre mna tortura. Ale ako som hovoril mi pride dost divne ze ta ani nenapadlo ze moze byt chory.

Noelinka

Ked je unavenya by len spal tak ho posli k lekarovi moze mat znizenu činnosť stitnej zlazy a co sa tyka teba chcel len sex od neho? Ved teraz su ms vo futbale my tiez nic ine nerobime len pozerame futbal. zamysli sa najprv nad svojim konanim

Carny

My rozumieme tomu,že Ťa nahneval a mas možno pravdu,že by mladý chalan mal mat iné záujmy ako spať. Aj to je pravda,že po 4 dňoch nevidenia sa by sa Ti mohol povenovat.
Stále však plati,že ty nemáš právo ho kopať a trieskať. Môžeš kričať,nadávať (aj ked aj to by malo mat hranice),ale nemáš právo ho fyzicky napadnúť.
Ak chceš aby odišiel,povedz mu to v klude a vážne,nie v hysterickom amoku.