s partneromm sme si skocili do vlasov,nie poprve,co s tym

Príspevok v téme: s partneromm sme si skocili do vlasov,nie poprve,co s tym
Zabkakatka

Ahojte vospolok
Hambim sa za to a je mizle z mojej situacie.
S partnerom s kt sme spolu 9,5 roka,sme mlady, sme si nie poprve skocili do vlasov takmersme sa pobili pri hadke..
Je to odsudeniahodne ja viem,a dufam,ze aj on to vie.ale nevieme zvladat svoje emocie.ja uz ani neviem,ci sa lubim,ved partneri sa nestrkaju a nebiju nie?
Totiz stalo sa to,ze ma sere strasne uz dlhe roky tym,ze mi slubuje,ze poriadi byt a namiesto toho lezi pred futbalom alebo zaspi na gauci je jedno ze spal je den atak..on si v pohode zadrichme kde chce.
Zase pozeral ten avoj ftbal a este aj zaspal ,a povedala som mu predtym,ze nech sa mi povenuje trosku asi viete ako to myslim,a on zaspal na hodinu pred telkou.
Ja som sa ansrala treskla som z dverami a sla sa vyvetrat von.medzitym som mu napisala sms,ze nech si zbali svestky lebo mu ivh vyhodim,ignoracia v mojom byts totalna nestalo sa to poprve,
Potom sa prevral a ked son sa vratila z vonka bol tam tak som zacala ziapat,nsch vypadne vyhodila som mu jeho veci na zem,a on nesiel,zacala som mu nadavat,ze je ignorant,a ze sima nevsima,on ma zacal ansilu za ruky chytat silno ze nech nehystercim,ze mi drbe,zw co sa take stalo ze ma pravo spat kedy on chce.Tak dojdete k frajerke zapnete si tv a zaspite namiesto sexu?jacala som nech ma pusti,ze zavolam policiu ak nevypadne,uplny amok som dostala po tom co mi povedal,ze ma as nechcel vidiet a radsej chcel spat,tak som mu tresla do ruky a ramena nech vypadns,tak mi povedal,ze som jebn..
Hysterka nech sa dam liecit.Tak sme sa natahovali,ziapali po sebe akoro sme si vlasy vytrhali navzajom a som mu povedala,ze ho mam chut zabit za to,co robi,ze mi ublizuje zase ma schytil za ruky a vysmykla som sa mu a za to som ho kopla do holennej kosti,nech sa spamata,ze mi ublizuje.
Potom sme este dlho bojovali a nakoniec som to nervovo nevydrzala a zosypala som sa psychicky zacala som revat a otupela som.sla som do vane sa umyt studenou vodou.
Potom to preslo a on sa tiez skludnil.
Taketo excesy sa zial nestali poprve,niekddy sa pochytime fakt strasne ja som mervovo v prdeli,hystercim pre niekt.veci..Ziadna nasa hadka aa nezaobide bez najhor.nadavok a zial od ajnuara toto bolo tretie fyzicke utocenie. Som zo seba aj zneho zufala,navonok posobime normalnym vyrovnanym kludnym dojmom,v sukromi by sme sa aj pozabijali.teraz nevieme ako sa jeden k druhemu spravat,sme zo seba vykolajeni uplne. Za posledny mesiac to bola druha vyostrena takto hadka .co bude dalej ved nejsme agresory predsa

Zabkakatka

jednoducho ma nasr**al hrozne, sral ma, tak som mu povedala nech odide a on ma vyprovokoval, aby som sa spravala tak ako som sa spravala. Mala som v sebe nervy, lebo ma rozzuril. Ja neviem,co je zle na tom,ze som sa rozzurila,tak som nervoznejsia v niektore dni. Nastval ma, neviem preco by mal stale spat pred televizorom! Nepochopim
a este ked mu poviem,zte ci nejdeme nieco ine robit, nemal vs ebe ani tolko slusnosti, aby mi povedal, ze vies co idem si lahnut a idem spat, pred telkou, rob si zatial daco ine, a zadrichmal!! bez slova. neviem preco by mal stale pri mne spat,ved sme sa nevideli stiry dni

Zuzazuza

Stale to povazujem za jeho snahu uzemnit tvoju hysteriu, to, ze ta chytil pevne za ruky. Vo vasom vztahu si jediny agresor Ty. Rob s tym nieco.

Zabkakatka

Ale on toto robi vzdy,vyspal sa vzdy dobre,perfektne v noci spava,furt by chcel spat,a ja to nepochopim,ako dokaze mlady 28 rovny chalan furt spat,sak nech vezme motyku a ryl a nech ide do zahrady alebo do posilky a nie spat.nepochooim,z coho je unaveny?ved kazdy pracujeme a nevidim,ze by niekto spal po robote,a este csz vikend,pokial nema nocnu.
Ja som clovek,kt.nevie zaspat ani v noci,a ja toto proste nepochopim.nisco chcem ist niekam on ziva,ze chce zpat,chcem aby daco pomohol a chce spat a lezat pred tv.To mi vazne nepride normalne a podla krvnych testov je v poriadku,a nsbere ani ziadne lieky.
Ja chcem nieco robit,zit ved som mlada,nch si spi na dochodku anis v najlspsom veku.Co budeme robit na dochodku?
A este som mu povedala,ze nch idsme nisco ine robir,nsch sa mi povenuje ze aj ha som mu,chcem bay sa mi venoval,kddzs sme 4 dni sa nai nevideli. A on si namieato toho zadriemal.Nahnevalo ma to.Tak som mu povedala,ze nsch odide z domu mojho,ze naco tam je,zs nech ide spat domov,mal tu drzost ze nesisl tak som mu vci schmatla a vyhodila.nebude ma ignorovatl v mojom byte a pred svadbou?co bude po svadbe?mi bude tancovat n ahlave,ci ako?

A on mi chytil ruky ako prvi,ja som s ho ani nedotkla,nechcela som ho predsa byt,lsn nech odide,som chcela, on ma neposluchol.
Ta som zacala kricat,nsch ide,ze ho nchcem vidiet,uz ma s tym vazne tlakoval,a on ze nejde a nech nehystercim, tak sim kricala este viac a v ton mi chmatol ruky.

Tak som ho akoze kopla lsbo som sa nemala ako vymanit z jeho zovretia, ze nsch mi da pokoj. Neuposluchol,tak som sa vytrhla a dala mu po tych rukach s mojimi.
To je cely pribeh.Ale nestalo sa to zial raz,ani dva takyto scenaris...

Zuzazuza

Co sa tyka hadok, tak Ty utocis verbalne aj fyzicky. Ked ta chyti tvoj amok, tak hystercis a ze ta on chyti za ruky, mi nepride z jeho strany ako utok. Co ma robit, ked Ty ho napadnes? Takze co sa tyka hadok a natahovania sa, bud zufala zo seba, z neho nemusis. Mas problemy s kontrolovanim. To ries s psychologom, musis sa naucit kontrolovat svoj hnev. Nemas pravo druhych napadat.
Co sa tyka vasho vztahu, mam iba jednu otazku - aky dovod mate byt spolu?

Gjjitcjj

Daj sa liečiť... Čo ak sa zle večer vyspal a za to že teba pia svrbí tak ho ides mlátiť? Fakt daj sa liečiť a rozid sa s ním pre jeho dobro.