Ahojte mate niekto nejaké rady ako sa zabiť kožných vyrastkov na krku mam ich strašne veľa a chcem sa ich zbaviť... Bola by som rada za vaše rady a skúsenosti
Kožné výrastky
predstaviť si to viem, ale to už je asi taký mierny hazard. však tie znamienka, to treba mať pod dohľadom, to môže byť nebezpečné aj.
Záleží z akého pohľadu to ideme posudzovať. Tie obyčajné výrastky sú podľa mňa najjednoduchšie na odstránenie. Neviem si predstaviť, že by si niekto doma len tak odstraňoval znamienka trebárs.
Ahaaa, tak pokiaľ ide o toto, tak to viem rozoznať. Ja som myslela, že tie výrastky môžu byť akože rôzne, nie že aj toto sa medzi ne radí. Okej, tak už som v obraze :D
Nie je to vsetko uplne to iste. Akoze vies si to podla Google vyhladat a porovnat. Ale zase tak znamienko, bradavicu a kozne vyrastky, co su take malinke nepravidlne vrastky, to rozoznas snad.
No počkaj, to mám ešte aj rozlišovať, že ktorý kožný výrastok je čo? Nie sú to všetko jednaké?
su aj nejake obmedzenia pri tom? ze ktore vyrastky by sa tym napriklad nemali odstranovat?
Si ma predbehla s odpoveďou. Ale v podstate takto nejak by som to aj ja zhrnula. Ono pre bližšie info potom už asi len odporučím, aby si si pozrela príbalový leták, kľudne aj na nete, tak to je detailne rozpísané.
chuanka ja to tiež poznám, tak ak nevadí by som reagovala na tvoju otázku. kožu okolo výrastku to nijak nezasiahne, nepoškodí, neublíži. pretože v balení sú aj také náplasti, čo sa dajú okolo výrastku predtým, ako sa pustíš do odstraňovania. vlastne, aby to okolie bolo chránené :)
Ahoj, chcem sa opýtať, že či si už nejak došla k tomu ako výrastky odstrániť a či už si sa ich zbavila nejakým spôsobom.
GM to by mi vobec neprekazalo, ze to kazdy uvidi. Vsak to nie su velke rany, nie je to nejake hlboke ani nechutne, ze by to teraz malo pritahovat pohlady. A kolkokrat su to take miesta, ze su aj bezne zahalene oblecenim, pripadne sa miesto prelepi, ked ides von.