Kožné výrastky

Erila

Ahoj, chcem sa opýtať, že či si už nejak došla k tomu ako výrastky odstrániť a či už si sa ich zbavila nejakým spôsobom.

zdencha

GM to by mi vobec neprekazalo, ze to kazdy uvidi. Vsak to nie su velke rany, nie je to nejake hlboke ani nechutne, ze by to teraz malo pritahovat pohlady. A kolkokrat su to take miesta, ze su aj bezne zahalene oblecenim, pripadne sa miesto prelepi, ked ides von.

rastlinocka

Tiež by som to neriskovala asi. Skôr niečo overené, kde sa vieš dopátrať aj nejakých skúseností iných ľudí.

chuanka

Ale hybaj, to aj takéto už robia, že si to vieš sama odstrániť? Ja som čítala kadejaké babské rady, ale to mi prišlo také nie moc okej zo zdravotného hľadiska. Aj tam ostáva niečo potom po odstránení? Ten chlad neublíži nejak pokožke?

Marion25

chuanka Podelím sa o moju skúsenosť, tak mne na takéto výrastky výborne zafungoval EndWarts Extra. Ono je to vlastne také ako keby pero, že si to priložíš na ten výrastok, riadne to zachladí a potom výrastok odpadne. Jednoduché a rýchle a cenovo to vôbec nie je ani drahé.

Erila

Myslím si, že to záleží aj od toho, aký veľký máš ten výrastok. Väčšia chrastička ako je výrastok ti isto neostane.

chuanka

To pri každom spôsobe, ktorým sa to dá odstrániť, tak ostávajú také chrastičky? Akože mne by to nevadilo, lebo nemám to na takom mieste, že by to vadilo. A zase keby aj tak, čo, však riešim nejaký zdravotný problém, to nie je na hanbu.

GM

Po vypálení kožných výrastkov zostávajú na krku nejaký čas nepekné chrasty, ktoré v zime môže zakryť pulóvrom alebo šálom. V lete ich každý uvidí, ale ak jej to nevadí tak samozrejme je to možné vypáliť hocikedy počas celého roka.

zdencha

To sa mi ale nechce verit, ze by bolo treba proste cakat az do zimy a nedalo by sa to riesit aj pocas roka hocikedy. Vsak treba sa objednat k doktorovi a uvidis, co ti na to on povie.

GM

S týmto treba ísť ku kožnému najlepšie v zimných mesiacoch, on ich vypálí. Tie potvory ale po nejakom čase dorastú a zase to treba zopakovať. Inú radu nemám. Tiež s tým bojujem. Nenosím retiazky.