Čo to môže byť?

Plavka

Zdradca, aha aj tu v tejto teme....ved si vymysli svoje nieco a tym sa prezentuj na nete. Lebo toto je smiesne, ako sa snazis byt vtipny, ale pritom len cerpas uz z vymyslenych veci...

zdradca

Pochvalen bud Liehus Spiritus.
Vypalen moj bratu.
Patris k rodu Rumovistom? Uz ti skoncil Rumadam?
Ci ta trapia Sedmoro rannych bolesti 7 decovej matky Vypalenej?
Ja po vcerajsej noci kedy sme vzivali velkeho Liehu, kostovkov minulorocnej domacej urody s darov Velkeho Liehovu prezivam najhorsi trest pre liehovistu po rannom vstavani a to smäd.
Idem to znicit chmelovim liekom podporeny zitnovkov na zosilnenie liecby.
Doplna bratu!

ped

Plüs pol kráľovstva do daru by som mal dostať, ale ja ho dám tebe, aby sme trochu pomenili históriu. Druhú si nechám, však sa nenechám ožobráčiť:-)

ped

Zakáľací list, ale to je nepodstatné. Podstatné je to, že sa máme radi:-) Och, pre Boha, Divočina, dúfam, že tu nie si?

ped

Aliss, nuž, ja sám sebe pripomínam vílu Helku, ale neboj sa, budem Ti dobrým manželom:-) Čo sa leskne? Chápem, ale ja to mám am Hacken. Dobrú noc a R.I.P.

Aliss

Ped, neuraz sa...ale ked niekedy pises takto od veci, pripominas mi jedneho Kapitana, co rad bozkava vsetko, co sa leskne..

ped

Vieš Divočina, keď nepijem, tak nemám žiadne vízie a iné preludy, čiže to robím preto a nerobí mi to žiaden problém. Nechcem sa preletieť, keď som sv.jánska muška, nosiť prilbu, lebo som netopier a pod. - ha, ha. plüs iné šialenstvá, síce cenené, ale mne na figu.