Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo to môže byť?

ped

Robiť kňaza liehovercom ešte neznamená, že s tým úplne súhlasím, s celou teóriou, nedávam veľmi na teóriu. Nechci ani vedieť, ako treba takých ľudí oslovovať, keď začínaš kázeň: milí pí.i a milé p.čky:-D Ale p.čky boli skôr zriedkavosťou. Neprežili sme to síce všetci, ale aj transformácia na rumovú pralinku je pre niekoho tým pravým orechovým.

Aliss

Spomen si, co vsetko si dnes jedol. Aj kombinacie jedal mozu niekedy toto sposobit. Ja som to mala nesmierne rozsiahle, aj na pohotovosti vraveli, ze cosi take nevideli este. Hlavne si na to nedavaj ziadny fenistil. Fakt len dieta a precistit sa vodou.

Aliss

Presne toto som mala aj ja! Najprv sa mi to vytvorilo pri ramienkach podprsenky, odtial sa to sirilo na cele brucho, chrbat, stehna...behom par minut...okamzite som sla na pohotovost, kde mi dali otazku, ze co som jedla, vsetko som vymenovala, dostala som dake lieky a jednodnovu dietu, len vodu som pila. U mna to bola alergia na nieco z jedla

zdradca

Vypada to ako alergia na nieco. Kludne by to mohla byt histaminova intolerancia. Ta sposobuje take flaky a neskutocne svrbia.
Nic nepomoze len navstivit arelgologa. Svrab to isto neni.