Ahojt mal som síce problém s akné ale už to bolo oveľa lepšie no posledný týždeň som sa velmi vyhádzal z ničoho nič... hlavne na hrudi, a po celej tvári neviete čo to môže byť ? kožnej nemám v pláne ísť na koľko už som tam bol nie raz a nič mi nepomohli... nejaké tipy ? momentálne mám zinkové tekuté mydlo stravu dodržiavam na koľko som športovec...
Akné prosím pomoc :(
Zajkazajka, ta modra hlina ma zaujala. Nieco podobne som videla na Sibiri, tam robia normalne take masky na tvar z modrej hliny!)
čo nejaký peeling a čistiaci krem? Napriklad od Biodermy? Skušal si?
Ahoj. Akné ma trápilo od strednej, veľké pupáky a komplexy. A na chrbte aj bolesti... vyskúšala som všeličo rozne kérmy a vyšetrenia, moja mamina objavila kozmetický salón Lumi na pešej zóne v Nitre. Pani kozmetička nám všetko vysvetlila a povedala, že hneď nemáme očakávať zázraky, keďže mám akné dosť rozsiahle a veľké. Chodím sem na ošetrenie špeciálnym prístrojom na akné, ktorý čistí a dezinfikuje a zastavuje tvorbu nových pórov. Stav sa mi veľmi zlepšil a som šťastná... Nemenila by som, určite sa to oplatí ako dávať stále peniaze do nových a ďalších krémov a rád ... Držím palce :)
aloe vera kozmetika, poradím, info cez email tinuska111@centrum.sk
To je nahodicka. Nedavno mi kamaratka akurat rozpravala o tej modrej hline, ze jej to pomohlo na dekolte. Akurat rozmyslam co kupit bratovi na akne. Toto vyzera ako vhodny darek. Aj ked je to pubertiak a prejde to skor ci neskor samo.)))
Jednoznačne vyskúšaj Biodermu určenú na mastnú pleť s akné,tiež mám akné a táto značka už pomohla mnohým ľudom, i mne osobne nájdeš tu onlinelekaren.sk
Aj ja by som chcela vyskusat:)))
Modru hlinu poznam, fakt vyborna vec.
Ahoj, poradim ti krem modra hlina od Sibircanka, ja som si to objednal na ich eshope, ak je to este aktualne, tak vyskusaj, mne to pomohlo.
nikto nič ?:( hrozné to nejaký domáci recept alebo niečo ?