Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Akné prosím pomoc :(

Príspevok v téme: Akné prosím pomoc :(
bohumirko

Ahojt mal som síce problém s akné ale už to bolo oveľa lepšie no posledný týždeň som sa velmi vyhádzal z ničoho nič... hlavne na hrudi, a po celej tvári neviete čo to môže byť ? kožnej nemám v pláne ísť na koľko už som tam bol nie raz a nič mi nepomohli... nejaké tipy ? momentálne mám zinkové tekuté mydlo stravu dodržiavam na koľko som športovec...

SimonkaK

La roche mi na zaciatku tiez pomahalo, aspon sa mi to zdalo, ale po case uz nie. Ono to mozno drzi stav pleti na uzde, ale za aku cenu? Vysusovanie a tie pory sa zanasaju tak ci tak. Cim menej chemie tym lepsie. Ja za seba musim povedat, ze od kedy som zacala brat AE emulziu, co je prirodna forma vitaminu A. Je to to iste ako roucatane, ci ako sa to pise, len je to prirodne a neskodne, bez vedlajsich ucinkov. Beriem to tyzden a mne sa zastali zanasat pory. Pre mna je to N1 aj kadejake ine veci este. :) Bahenna maska z aloe vera z kauflandu za 5 eur, to je tiez supa.

bohumirko

Práve že nemám mám tolko bielkovín ako vždy..
Používam toto mydlo MIRACLEAN Akné čistící zinkové mýdlo 200ml ako dosť mi pomáha ale ešte by som chcel niečo nejaký krém alebo podobné ..

Zuzka 2121

Krem aknea za 10E a brutal pomaha.Skusala som vela veci ale toto mi najviac zabralo aj laroche kozmetika je dobra ale drahsia

Heluska0009

Aj ja sa trápim s pleťou... inak to zinkové mydlo ma zaujalo.... ja som o ňom už počula, ževraj pomáha veľmi.... vedel by si mi prosím napísať aké máš? Značku alebo odkial ho máš :) ďakujem... inak skús kozmetiku la roche posay, mne to dosť pomohlo, dá sa povedať že ma to vytiahli z tých najväčších sra*iek :)